Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Głośnik klasy scana ?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Ja jestem skłonny odesłać te głośniki do monacor'a. Tylko niech się dowiem na jakich zasadach ma to działać.

Skomentuj

Zamieszczone przez Caleb
      takero: to chyba nie dziwne, skoro borys czy dj_zibi maja maja je normalnie wykonane... gdyby wszystkie egzemplarze byly tak wykonane to opinie bylyby raczej wszystkich negatywne
      więc następnym razem gdy ktoś napisze że AP obciera ja napiszę że mój ma parę lat i nic mu nie dolega co dowiedzie że to świetne i bezawaryjne głośniki, a Wam się trafiły jakieś buble.
      Nie popadajmy w paranoje - przyszło 8 głośników, z monacora, a nie z jakiegoś niewiadomego źródła , jak widać wykonane są tak sobie i tyle.
      Co do reklamacji - zacząłbym od telefonu, nie wiem czy w takich wypadkach nie ma serwisu door to door.

Skomentuj

Zamieszczone przez nonameplum
        Takero może Ty wiesz skąd one dokładnie są i gdzie je trzeba reklamować. Napisałem koło 13 mail do monacora, ale nie odpisują. Są jeszcze skrzynki mailowe dla każdej centrali z osobna. Dolphin123 wydaje mi się, że masz o tyle wygodnie, że jedna z nim mieści się w Gdańsku. Może przejdź się do nich, pogadaj co i jak. Firma widząc takie coś sama powinna zaoferować wymianę głośników z przeprosinami.
        pozwoliłem sobie zacytować to może coś sklaruję .....
        Przedstawiciele handlowi gdańsk /wrocław /warszawa itd to tylko pośrednicy . głośnik czy marchewka to tylko towar do opchnięcia . Gra czyli jest ok [ wg polskich pośredników ]
        a że wygląda jakby powstał w piwnicy ... cóż ......... Poczekajcie i nie róbcie zamieszania bo centrala monacora w Bremie się wypnie na problem . Działanie musi być zorganizowane bo inaczej nic nie ugracie . Oddziały terenowe będą robić pewnie wszystko by uznać sprawę za niebyłą bo kilka razy reklamowałem już towar . We wrocku na miejscu na magazynie jest kilka sztuk wybranego towaru a reszta jest w bremie ...
        monacor to takie elektroniczne Quelle trochę ( dostarczony towar może różnic sie kolorem oraz fasonem!!!) Głosniki które mają w ofercie pochodzą od kilku producentów i sa takie których wykonanie jest na naprawdę wysokim poziomie ale takie sobie też są .
        Do tego notoryczne kłopoty z logistyką - towar czesto jest wrzucany w zbiorcze opakowanie i fru do klienta kurierem . a jak firmy kurierskie czasami traktują przesyłki to chyba wiadomo Bubel może trafić sie wszędzie - reklamowałem partię 5K013L focali bo wszystkie tarły . Firma przysłała człowieka z głosnikami na podmiankę i nie było dochodzenia co kto jak , a może klient coś.... wymiana i koniec .
        W końcu to niby tylko produkt i można go reklamować ale jak co którąś dostawę taki fakt ma miejsce to to ja zwyczajnie odpuszczałem sobie temat .

z biznesowego punktu widzenia to monacor jest takim sobie interesem - ceny hurtowe podają netto co sprawia wrażenie większego zysku do tego klient płaci za przesyłkę i to pobraniowo - niezależnie czy kupuje wtyczkę czy głosniki za kilka tysięcy ale to juz offtop

Skomentuj

Czaruję...
        X