Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Czy warto tu zamówić coś ?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Czy warto tu zamówić coś ?

Znalazłem taką stronkę..:
    http://www.gmpacoustics.boo.pl/
    warto zamówić tutaj coś ? może ktoś już korzystał

jak tak patrzę na dział "Porady" to szczerze wątpie...

Skomentuj

hmm Takero też się zagłębiłem w lekturę tej strony, obejrzałem wszystkie konstrukcje i wydaje mi się jak kolega zachwyca się ARN150/05-8, którego miałem okazję dogłębnie poznać :)

cytat "Małe kolumny są fantastyczne. Niosą ze sobą ogromny potencjał akustyczny. Kolejny plus to niewielki nakład finansowy. Dźwięk jaki usłyszymy pochłonie nas bez reszty. Przy VIA80 czas przyśpiesza a nasze serduszko cieszy się spokojem i relaxem jaki niesie ulubiona muzyka. Ja jestem oczarowany tym modelem na maxa:))) Gorąco polecam miłośnikom hip-hopowego uderzenia. Zapomniał bym dodać że są idealne do wymagań systemu DOLBY DIGITAL Surround ! "

kurde jakbym nie słuchał ARNa to może bym uwierzył a tak to trzeba podzielić to co napisał przez połowę, pozatym podliczyłem ile by mnie wyniosło jakbym robił sam i jakbym zlecił GMP raczej drogo no nic trzeba się wziąść samemu do roboty

Skomentuj

adambb, zrobilem wlasnie kolumny na ARN 150... te 200zl co bierze za robocizne po fakcie wcale duzo sie nie wydaje. roboty jest bardzo duzo wiec nic dziwnego ze sie ceni.
        ale wkoncu to jest DIY wiec robimy sobie sami :P

Skomentuj

no i ciekawe co za zwroty stosuje bo z opisu wynika że sobie na kalkulatorze liczy :)

Skomentuj

Maintenance Break - Przerwa Techniczna

Na serwerze trwają prace konserwacyjne.
            Wrócimy online o godzinie 10:00

This is Maintenance Break
            We will be back online on 10:00 am.
            czyli chyba jutro sobie dopeiro zobacze :(

Skomentuj

to juz chyba lepiej coś samemu złożyć
              445 zł za tonsila i stare stx warto??

Skomentuj

Czaruję...