Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Zamówienie od takero

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

moze byc: wlacznik filtra, przesuniecie fazy, przelacznik zminay tlumienia 12/24 db/okt

ps. jaka data na stepelku?

Skomentuj

stempelek ciezko dojrzec ale widze chyba liczby 1007[]915

[] - to znaczy ze nie wiem ....
      i to sa liczby chyba...
      bo pani nie miala sily jebn** stepelkiem chyba

kurde gdzie ten takero musze sie zapytac co to jest ?

[ Dodano: 2008-07-14, 16:47 ]
      i nie wiem czy to normalne, ale jak sub dostanie sygnal, to najpierw tak pierd**nie i dopiero zacznie grac, czy to opoznione zalaczanie ??

Skomentuj

Zamieszczone przez Szymek_1992
        to najpierw tak pierd**nie i dopiero zacznie grac, czy to opoznione zalaczanie ??
        To raczej brak "opóźnionego" załączania. A poprawniej byłoby "cichego". Za 300 PLN za gotowego suba, to niestety indyjskiej księżniczki sie raczej nie spodziewaj.

Skomentuj

A w ogóle to co to za sub?

Skomentuj

I jaki wzmak? Pewnie tadki?

Skomentuj

STX GDN 27-150 pewnie. co do suba to watpie zeby to byl mostek irka lub cos podobnego - poza pojedynczym TDA irek ma 3 przelaczniki a nie 2 :???:

Skomentuj

No cóż... jakoś mnie nie dziwi, że subwoofer dotarł. Tak jak przewidywałem Takero nie zawiódł. Teraz już wiesz Szymek_1992 dlaczego sugerowałem Ci cierpliwość.

W przyszłości sugeruję wykazać nieco więcej empatii i powściągliwości przed założeniem takiego wątku - dotyczy to wszystkich potencjalnych "pokrzywdzonych" - nie tylko Autora wątku.

Zamykam wątek (Takero jeśli będzie miał życzenie to coś tu pewnie dopisze, chociaż wobec zaistniałych faktów nie widzę większego sensu).

Skomentuj

Czaruję...
                X