Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

iPhone PRZEJŚCIÓWKA - ADAPTER na słuchawki

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

iPhone PRZEJŚCIÓWKA - ADAPTER na słuchawki

Witam.
    chciałbym wykonać przejsciówkę do iphona.
    Jakies pomysły? Ceny w sklepach internetowych niby kozystne ale po co mam czekac i zamawiac ew ciemno?
    Lutownicy sie nie boje i czuje sie na siłach by to zrobić niestety nie wiem jak :oops:
    Fota podglądawa jak wygląda przejściówka:
    Załączone pliki

moze nie do konca na temat, ale przedluzka w sluchawkach aurvana live idealnie pasuje do iphone'a. niestety funkcji mikrofonu sie wtedy pozbywamy

Skomentuj

wątpię ażeby było to opłacalne...

Skomentuj

Zamieszczone przez krzyhoo9
        wątpię ażeby było to opłacalne...
        Czemu?
        na allegro najtansza 4,50 wiec koszt produkcji nie powinien byc wysoki.
        A po co pierdólki za 4,5 kupowac na all skoro nawet przesyłka bedzie drozsza

Skomentuj

Rachunek jest prosty,
          końcówka jack - 3zł
          wtyk jack - 3zł
          przewód - 1zł

a na półce obok znajdziesz gotową przejściówkę za 5-6zł jakościowo nie odbiegającą od tej co zrobisz sam.

Skomentuj

W sklepiku z elektronika w mojej miescinie raczej nie kupie takiej przejsciowki.
            Ogolnie bieda. A moze szukac w jakis innych sklepach?

Skomentuj

Matt.3, daj sobie spokój i kup przejściówkę na allegro.

Szkoda czasu na bawienie się w lutowanie dupereli, a dasz 5 zł wiecej i masz elegancką przejściówkę fabrycznie zbudowaną

Skomentuj

\Ale raczej nie rozbieralną, a jak się jeb..e to trzeba nową :wink:

Skomentuj

Znięchecacie go :P
                  Chce niech zrobi, poduczy się przy okazji i będzie zadowolony

Dużej różnicy w kosztach nie będzie

Skomentuj

Zamieszczone przez Szymek_1992
                    Znięchecacie go :P
                    Chce niech zrobi, poduczy się przy okazji i będzie zadowolony
                    \Mi właśnie chodzi o to żeby robił bo kupionej nie rozbierze :razz:

Skomentuj

nie kupuj przejsciówek za 5zł z allegro. Szajs i tandeta

Skomentuj

Zamieszczone przez kiepas96
                        nie kupuj przejsciówek za 5zł z allegro. Szajs i tandeta
                        miałem już kilka i na żadną nie narzekałem :P

Skomentuj

Albo nakupuj sobie części do zrobienia tego poskładaj parę i posprzedawaj

Skomentuj

Albo nakupuj sobie części do zrobienia tego poskładaj parę i posprzedawaj
                            kupienie części i złożenie wyjdzie go 6zł a gość go wyśmieje bo na allegro na 2zł dostanie a gdzie włożona w to praca...

Skomentuj

odswieze troche temat bo mam pytanie - do czego taka przejsciowka sluzy? do podlaczenia normalnych sluchawek?
                              niewiecie moze czy istnieje cos takiego do telefonow noki?

Skomentuj

Pawel S.,
                                http://allegro.pl/item428833077_noki...ack_3_5mm.html

o czyms takim mowisz?

Skomentuj

nie. cos takiego jak fotka na poczatku tematu. mam 3110c a tam sluchawka nienadaje sie do niczego :| nawet do preprowadzenia rozmowy
                                  ale rozchodzi sie o to ze trzeba tam jakos telefon oszukac z mikrofonem itp

Skomentuj

Pawel S., mam 6120c i dokupiłem sobie takie coś:

http://allegro.pl/item426294582_prze...klep_w_wa.html

Przy podłaczeniu telefon pyta się mnie jaki tryb wybieram, czy słuchawki czy stojak muzyczny. W obu trybach muszę używać mikrofonu z telefonu. Mi to nie przeszkadza.
                                    Bardziej przeszkadza mi to ze jakość tego wyjścia na słuchawki jest tak marna, a jakość muzyki z nokii klasycznych jest katastrofalna, o czym będziesz miał za pewne się okazje przekonać. N95 czy muzyczne to już inna bajka, inny procesor odpowiada za to.

Skomentuj

Zamieszczone przez wasik1989
                                      Bardziej przeszkadza mi to ze jakość tego wyjścia na słuchawki jest tak marna, a jakość muzyki z nokii klasycznych jest katastrofalna, o czym będziesz miał za pewne się okazje przekonać
                                      hmm... to ja moze najpierw przetestuje ta sluchawke na lepszym zrodle :mrgreen:

Skomentuj

Pawel S., tutaj też mogę Cie uprzedzić, ta też nie gra coś jak słuchawki z kiosku za 4zł Sony ericsony mają nieporównywalnie lepsze brzmienie na słuchawkach zewnetrznych niż te nokie, ale SE nie mogę juz scierpieć :evil:

Skomentuj

Czaruję...
                                        X