Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Kolobrzeg - wakacje

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Kolobrzeg - wakacje

Witam,
    Wybieram sie we wrzesniu na zasluzony wypoczynek i mam w zwiazku z tym prosbe. Jesli jest mi ktos w stanie polecic jakies fajne miejsce na nocleg w Kolobrzegu no i kluby/imprezy mieszczace sie tam to bede wdzieczny :) Wybieram sie na tydzien.

P.S.
    Bede tam 1szy raz, wiec licze na kazda pomoc ;>

Witam bylem w Kolobrzegu i nigdy wiecej nie pojade tam na wakacje. To jest uzdrowisko pelno dziadkow i kluby oraz dyskoteki otwarte do polnocy NUDA. Fakt plaze i miasto za dnia moze sie podobac ale nie poszalejesz na baletach. Jest tam calkiem fajna kregielnia teraz nie pamietam adresu w ktorej siedzielismy do bialego rana alkoholizujac sie do oporu i rzucajac kulami do bolu to uratowalo caly wyjazd

Skomentuj

jezeli chcesz poimprezowac to polecam mielno. z punktu widzenia mieszkancow itp w mielnie NIC niema ale niestety zostalo wykreowane na miejsce gdzie sie mozna dobrze zabawic wiec jest tutaj duzo mlodych ludzi...
      mielno mozna przejsc w 20-30min a jest tutaj chyba ok 10 klubow itp :P
      jak we wrzesniu to moge ci nawet lokum zalatwic

Skomentuj

Na tym i jeszcze jednym forum na ktorym siedze te same glosy. Ludzie odradzaja Kolobrzeg ;> Nie bylem tam jeszcze, wydawalo mi/nam sie, ze to duze miasto wiec bedzie co robic :) Skoro tak mowicie, to bedzie trzeba chyba zmienic plany...

Skomentuj

chico,predzej wybieraj kurorty niz duze miasta :smile:

Skomentuj

chico, kolobrzeg to moje rodzinne miasto i powiem jedno jezeli chodzi o wypoczynek i wyciszeni to ok jak chodzi o imprezy zaaaaaaaaapomnij bo sie tylko rozczarujesz :)

Skomentuj

znajomi byli w kolobrzegu i o ile pamietam jest tam sporo niemcow srednia wieku ponad 60 lat jezeli chodzi o zabawe tak samo polecam mielno !!

Skomentuj

Skutecznie odciagneliscie mnie od pomyslu z Kolobrzegiem. Chce wypoczac na imprezach ;> czyli Kolobrzeg odpada. Trzeba sie bedzie chyba w Mielnie zakrecic :)

Skomentuj

chico, jak wrzesien to moze i vify polakieruje i zolze ostatecznie, wiec...

Skomentuj

rok temu bylem w mielnie. ludzi faktycznie bylo "troche", a nawet wiecej. bawic sie mozna w zasadzie wszedzie - od ilosci imprez az glowa boli. problem jest tylko z miejscem na plazy - czesto nie mielismy sie gdzie rozlozyc...

Skomentuj

Zamieszczone przez Caleb
                      problem jest tylko z miejscem na plazy - czesto nie mielismy sie gdzie rozlozyc...
                      We wrześniu raczej tego problemu nie będzie :wink:

Skomentuj

Czaruję...
                      X