Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Nowy wygląd forum

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

na forum zarejestrowanych jest ponad 14tys osób to by wychodziło po 2gr ale jak wiadomo aktywnych jest może 30-50...

narazie podmieńmy logo i później zobaczymy

Skomentuj

Zamieszczone przez wasik1989
      forum jest zbyt marne żeby zasługiwało na super layout.
      nie osłabiaj wąsik :razz:

W sumie nie lubie dużych zmian, a ten design mi pasuje, chociaż nie mam nic przeciwko nowemu (lepszemu) tylko że z tą zrzutą nie wiadomo czy coś wyjdzie

Skomentuj

To była tylko propozycja.
        Niech mi ktoś prześle na maila nowe logo to podmienię je w bannerze i zobaczymy jak to się będzie "kleić" :)

[ Dodano: 2008-08-13, 18:18 ]
        dużo osób zajmuje się pewnie PHP
        Tu nie chodzi o znajomość PHP (to akurat sam znam doskonale) tylko bardzo dobrą znajomość schematu template'ów i klas dla tego określonego mechanizmu.

forum jest zbyt marne żeby zasługiwało na super layout
        :bzdura:

Skomentuj

Zamieszczone przez Quester
          Niech mi ktoś prześle na maila nowe logo to podmienię je w bannerze i zobaczymy jak to się będzie "kleić" :)
          Poszły trzy wersje

Ja dalej jestem za tym żeby nie zmieniać kolorystyki forum. Dobrze się czyta zarówno w dzień jak i w nocy. Moim zdaniem wystarczy tylko nowe logo. Znam fora które upadły po zmianie designu... chcecie ryzykować :?:

forum jest zbyt marne żeby zasługiwało na super layout
          A to jest moje zdanie, i na tle innych forum wypadamy cienko

Skomentuj

A to jest moje zdanie, i na tle innych forum wypadamy cienko
            Dość nietypowe te nasze hobby i mało popularne ale mimo to diyaudio.pl (i audiomania.info :P ) bardzo ładnie sie rozwija.

Skomentuj

BTW. Audiomania ma ciekawe logo na stronie głównej tylko szkoda, że nie widać go na forum :sad:

Skomentuj

mam taki pomysl
                moze znakiem rozpownawczym forum by byla jakas maskotka z logiem :mrgreen:
                nie zaden glosnik ani jakis wzmacniacz tylko tylko audiomaskotka :wink:
                jak np. duracell maja swojego królika a danonki swojego gloda to moze i my bysmy tez mieli jakas maskotke :lol:
                to odemnie tylko tyle :mrgreen:

Skomentuj

pajol112, żartujesz prawda...

Skomentuj

Ja proponuje layout zostawiać w spokoju :) Wygląd jest bardzo fajny, czytelny, nie ma poco tego zmieniać :) Sam górny banner przydałoby się zmienić tylko :)

Możecie spróbować z moim logo, a jak wrócę do domu, to postaram się zrobić jakiś fajny banner.

Skomentuj

Quester, i jak poszły testy nowego baneru

Skomentuj

Czaruję...
                      X