Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Telefon do 500 zl.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Telefon do 500 zl.

Witam,
    Przegladnalem troche forum i nic ciekawego nie wyczytalem. Moja stara V3 powoli konczy swoj zywot i mysle nad zakupem nowego aparatu. Do wydania 500 zl(gorna granica). Co powinna zawierac? To ma byc przede wszystkim telefon wiec dzwonienie i smsy, powinna miec takze niebanalny wyglad. Aparaty, mp3 i inne tego typu duperele mnie nie specjalnie interesuja. Kusi mnie N6300, stalowa obudowa i czarne wykonczenia to bardzo, ze tak powiem w moim stylu i guscie. No i cena: nowy z gwarancja za 420 zl z 1gb karta. Co mozecie ewentualnie innego zaproponowac?

chico, nieporównywalnie lepszy - Nokia 6120classic, coś jak N95 w innej obudowie Ten sam soft... Polecam

http://allegro.pl/item434308052_noki..._miesiace.html

Skomentuj

Wydaje sie byc dosyc ciekawa propozycja. wasik1989, miales do czynienia z takim telefonem? Jak wyglada sprawa 'trzymania' baterii?

Skomentuj

5310?

Skomentuj

chico, mam ten telefon juz rok. Od tej pory ani razu mi sie nie zawiesil, codziennnie dzwonie ok 2 godzin, smsuje, slucham muzyki i bateria trzyma 2 dni. Wszystkie inne ktore mialem wczesniej wytrzymywały tylko 12godzin Gdy jest tryb spokojny, trzyma ok 4-5dni. Na prawde polecam. Wiele osób ktore kupiło 6300 a ja pokazałem im swój telefon, żałowało potem że nie kupiło go.

Skomentuj

Witam kolegow propozycja z mojej strony to nokia e61 mam telefon 1.5 roku jest ok duzy wyswietlacz wifi mozliwosc ogladania filmow divx muzyka najwazniejsze klawiatura qwerty bateria przy czestym sluchaniu muzyki starcza na 3dni bez bajerowania wytrzymal mi 7 dni :) moze przytlaczaja troche jej wymiary ale jest cienka polecam :)

Skomentuj

E61 za duza, ta 6120 to naprawde ciekawa propozycja. A co z SE? Np K800i?

Skomentuj

Zamieszczone przez chico
                K800i
                Robi lepsze zdjęcia, ale reszta jakoś mi nie pasuje. Wielki i ciężki. Milion razy wolałbym n6120c. Wyświetlacz 16mln kol. robi swoje, jest doskonałej jakości, nagrywa muzyke tak że szczęka mi opadła. Pokaże zaraz filmik:

Skomentuj

powiem ci tylko to ze SE robia najleprze zdjecia no i ten model ma flesz :wink:
                  nie wiem za duzo o tym telefonie ale kumpel go ma i nie nazeka :wink:

Skomentuj

A macie jakis godnych polecenia sprzedawcow najlepiej na allegro z tym telefonem?

Skomentuj

chico, nie wolisz 3310 z baterią litowo-polimerową ( trzyma ze 2 tygodnie lekko ) + odtwarzacz MP3 ( choćby jakaś sansa ) ?? Aparat cyfrowy pewnie masz :P

Jeszcze Ci kasy zostanie, a zostaenie Jakieś nowe głośniki np :)

Skomentuj

Bez jaj ;> Nie chce czegos az tak archaicznego. Chcialbym jakis nowoczesny telefon(symbian i push to talk w n6120c mnie kreci). Rzadko slucham muzyki poza domem i samochodem takze nie ma specjalnego nacisku na mp3.

A na glosniki to jest inny fundusz :) Uniamp sie konczy robic(uruchomiony, gral juz kilka h), zostalo tylko potka zakupic i zamontowac takze wkrotce beda pytania o stereo do pokoju pod Uni ;- ) ale to wszystko soon. Teraz priorytetem jest telefon.

Skomentuj

Iphone za duzy :) Ja naprawde potrzebuje telefon a nie wybajerowane 'cos'.

Jestem juz wlasciwie zdecydowany na n6120...

Skomentuj

cudny90, gdzie ty widziales iphone-a za 500zl

to moze k850i tylko musial bys mniec na niego ok 600zl i to by byl uzywany fon
                            sam planuje go kupic :mrgreen:

Skomentuj

Porozmawialem sobie szczerze z kolega wasik1989 na gg i rozjasnil mi pare spraw. Temat uwazam za zamkniety. Klamka zapadla: n6120c.

Dziekuje i pozdrawiam.

Skomentuj

pajol112, k850i fajny, ale wg mnie kupowanie nowych telefonów to porażka.... za 3 miesiące nowego k850i wyrwiesz za 400zł lekko

cudny90, gdzie ty widziales iphone-a za 500zl
                                A no zapomniałem sobie o cenie, jejku :P

Skomentuj

A ja niedawno wyrwałem z Allegro miesięczną Nokie E65 za 450zł , prawdziwy kombajn multimedialny Wi-Fi ,symbian ,nawigacja 16m kolorów 2,4" no i ten niepowtarzalny jej wygląd, prawdziwy biznesclas w świecie telefonów.

Skomentuj

no i ten niepowtarzalny jej wygląd, prawdziwy biznesclas w świecie telefonów.
                                    :lol: brzydkie to jak nie wiem ... k850i przy niej to jak lamborghini galardo przy wartburgu xD

Ma wifi, super, ciekawe kiedy z niego będziesz korzystał .. Pewnie siedząc na lekcjach :P Zobaczyć na allegro, czy nie ma jakiś nowych "fonów", bo zmieniasz je pewnie co 4 miesiące. Powodzenia xD

PS: Jeśli już się nie uczysz, to sorry

Skomentuj

jak chcesz coś naprawde dobrego to nie symbian tylko windows mobile, mam w tej chwili fona na symbianie (N 6630) kilkoma też się bawiłem i na wingrozie (toshiba G500) i powiem że niema porównania, na wingrozie zainstalujesz prawie wszystko, szybciej działa, ogólnie pełno możliwości. jedyny minus to że fony z wingrozą mają wyświetlacz 65K kolorów, ale przy filmach i ekranie 2,3" to nie przeszkadza. a fotek z kom niema co porównywać na komórce tylko na kompie :P bo dużo razy się okazuje że to co ładnie wygląda na komórce paskudnie wygląda na kompie i na odwrót :)

Skomentuj

Na windowsie mobile 6.0 mam palma ;p

Skomentuj

Czaruję...
                                        X