Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

skąd kupić CW??

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

skąd kupić CW??

Witam.

Szukałem głośnika do samochodu... Napędzać go będzei Lanzar Vibe 220(150 RMS). Samochód Kombi - fiat tempra. Wybór padł na serię CW alpharda(to już w zasadzie nie podlega dyskusji) model: 1002c albo 1202c. Pytanie skad go nabyc po rozsądnej cenie? Znalazłem na allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=33286763 cena jest spoko, tyle że martwią mnie komentaże. Czy ktoś z Was kupował coś od tej firmy? I jeszcze pytanie do użytkowników owych przetworników: który model wybrać? czy 1002 wystarczy do samochodu?( nie chcę uzyskać jakiegoś trzęsienia ziemi - słucham raczej spokojnej muzy, umiarkowanie głośno) jakie pudła do nich proponujecie - bo już różne opinie słyszałem: od 20 do 80 litrów, więc sam już nie wiem. POPZDRAWIAM

To ja napisze tylko o firmie bo przetworników nie słyszałem
    To tak: możesz spokojnie kupować od tego gościa, ja kupiłem LW1000 (już go nie mam i bardzo dobrze ) za pobraniem i na drugi dzień od złożenia oferty głośnik był już u mnie. Także bez obaw:)

Skomentuj

do tego wzmaka to 1002 najwyzej a pudlo policz sobie sam

Skomentuj

Te głośniki kupisz w sklepie elektronicznym na Śniadeckich na przeciwko kościoła oraz w sklepie z Tonsila również na Śniadeckich.
        POZDRO !!

Skomentuj

uFo - wiem że są na śniadeckich. Weź tylko pod uwagę fakt iż na śniadeckich CW12002c kosztuje coś koło pewnie 190zł a na allegro 130zł - także nawet z wysyłką taniej wyjdzie wziąc go z allegro. ...Ja wezmę w takim razie 1002c

Skomentuj

UFOK - Ale kupując w sklepie masz pewność ze w paczce nie będzie kartofli tymbardziej że sprzedający podejrzany (125 neutralów i 78 negatywów) fakt że to super sprzedawca ale obawiałbym sie tego co dostane. Albo poszukaj innego sprzedawcę na allegro albo idz do sklepu. Możesz jeszcze zaryzykować :).
            Życze Ci żebyś dostał to czego oczekujesz :) .
            POZDRO !!

Skomentuj

Ja nie korzystam z usług sprzedawców na allegro którzy mają więcej lub niewiele mniej negatywów niz pozytywów poprostu chucham na zimne

Skomentuj

Czaruję...
              X