Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Pytanie o uniamp i przedwzmacniacz

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Pytanie o uniamp i przedwzmacniacz

Witam! Mam do was pytanie, zaczne od początku(tak bedzie najlepiej :razz: ) Posiadam Preamp Technics SU-A80 (chciałem go sprzedac na allegro ale niema zainteresowanych) i chciałbym podpiąc do tego 2 monobloki UniAmpa, pytanie jest proste. Jak sie bedzie miała jakość dzwięku czy strace duzo lub zyskam podłaczając ten przedwzmacniacz zamiast potencjomertu zykłego?? Jakie sa wasze opinie??

P.S. kiedys wspomnialem gdzies o pionieerze preampie to ktos powiedział ze jak moge hańbić Uniampa takim shitem jak pioneer...

Czekam na odp, jak waszym zdaniem jest....

Napewno stracisz, ale sprawdz to sobie, co za problem podlaczyc preampa do koncowki ? druga sprawa.. skad wezmiesz monobloki uniampa ? przeciez to konstrukcja stereo na jednej plytce.. moze chodzi ci o dwa mostki tych koncowek ?

Skomentuj

lub pewnie kolega czeka na wersje 300W :P

Skomentuj

a moze nie bedzie korzystal z zasilacz na plyte i sobie rozbije na monobloki:P

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123
          a moze nie bedzie korzystal z zasilacz na plyte i sobie rozbije na monobloki:P
          Tez o tym pomyslalem, ale watpie zeby to zrobil skoro zadaje takie pytania

Skomentuj

c4meleon, uwierz w ludzi a jak chcesz byc tym co dogryza do dzięki Ci bardzo za odp na moj post :razz: :wink: Pawel S., masz racje czekam na Irka z tym wszystkim ale temat chyba mozna uznac za zamknięty bo sprzedałem preamp za 350zl...Zamierzam kupic jakis inny tym razem do KD z wyjsciem sygnałowym na pełny zestaw 5.1...Mysle o ampli Yamahy...a z tym Uni 300 czarowania jest u mnie bo jest jeszcze pytanie czy trafa z SX-8800 pociagna Uni300...a co byscie polecili mi jakbym chcial kupowac cos do KD lub nawet Stereo jako preamp?? Ampli KD musi miec output 5.1, nie interesuje mnie moc wyjsciowa a sygnał wyjsciowy z ampli :wink: Dzieki za odp

Skomentuj

Nie chce dogryzac, po prostu pisze co mysle

Skomentuj

Czaruję...
              X