Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Mały radiowęzeł

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Mały radiowęzeł

Witam. Mam taki problem a raczej prośbę o radę. Przeprowadziłem się do nowego domu (budownictwo PRL taki kwadrat piętrowy) i mam pokój u góry. Mama mi głowę suszy ze mam coś wymyślić aby nie musiała biegać tak w górę i w dół w kwestii budzenia do szkoły (3 klasa Tech) lub wołania na obiad. Mam Powermixer Gran E200/r z funkcją radiowęzła na 120V myślałem coś o zalozeniu głosnika u mnie w pokoju a na dół bym dał jakiś mikrofon ale nie mam zabardzo pomysłów na to. Poradzcie )

kayleigh, nie lepiej coś takiego: http://allegro.pl/item445451039_elek...ych_klien.html ?

Skomentuj

Moze poprosic mame niech kupi na gwiadke komorke, teraz wszystkie modele maja juz budzik :mrgreen:

Skomentuj

"elektronicnz niania" hehe fajna nazwa, a może właśnie budzik :wink:

Skomentuj

a może po prostu zwykły dzwonek zamontować jak do drzwi? kablowy lub bezprzewodowy? Obudzi Cie na pewno - i działa wtedy gdy trzeba.

Skomentuj

A nie lepiej trąbkę? Każdego obudzi.

Skomentuj

Albo młotkiem w głowę.

Skomentuj

Albo łóżko pod prądem i napewno każdego obudzi :P

Skomentuj

Nie na temat...
                  Ale tu sie głupawa zrobiła ... biedny autor tematu :twisted:

Skomentuj

Zamieszczone przez n_omyzs
                    ... biedny autor tematu
                    '
                    Biedny bo głupi, głupi bo biedny...

UWAGI MODERATORA
                    bez takich prosze. chlopak powaznie podchodzi do tematu a zaczeliscie sie nabijac. jeszcze jedno nie mile okreslenie/zwrot a wszyscy dostana ostrzezenia!

Skomentuj

kayleigh, wg mnie najlepszy pomysl jest z dzwonkiem. tanie, latwe w wykonaniu i skuteczne

Skomentuj

Latwo zaadoptowac dzwonek ze starego telefonu. Wystarczy kondensator 2,2uF/160V i zrodlo napiecia zmiennego okolo 50V i mozna juz budzic.

Skomentuj

Czaruję...
                        X