Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Uważajcie na parkingach !!!

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Uważajcie na parkingach !!!

Ku przestrodze: tak wyglądał mój samochód po "stłuczce" parkingowej. Rzeczoznawca firmy ubezpieczeniowej orzekł bez mrugnięcia okiem kasację (zgięte obie podłużnice). Mnie owa szkoda parkingowa kosztowała dość długi pobyt w szpitalu. Miejcie oczy dookoła głowy także na parkingach bo debili bez wyobraźni i tam nie brakuje ( w tym konkretnym przypadku Policja oszacowała prędkość pojazdu sprawcy w granicach 50-70 km/h :!: ).
    Załączone pliki

Zamieszczone przez Quester
    Policja oszacowała prędkość pojazdu sprawcy w granicach 50-70 km/h
    na parkingu?! :shock: co debile...
    Quester, wspolczuje i mam nadzieje ze wrociles do zdrowia

Skomentuj

Quester, mam nadzieję że bez większych urazów ?

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
        Quester, wspolczuje i mam nadzieje ze wrociles do zdrowia
        Dzięki. Do zdrowia powoli wracam ale przede mną jeszcze dość długa droga (uszkodzony odcinek szyjny kręgosłupa).
        Co do prędkości: ja miałem nieco ponad 20km/h. Od momentu kolizji mój samochód przemieścił się o 3 metry wzdłuż kierunku jazdy i ponad 11 (!) metrów poprzecznie do kierunku jazdy. Ten fakt mówi sam za siebie. Nota bene kierowcą Passata, który mnie "strącił" jest... kobieta.

[ Dodano: 2008-10-06, 08:36 ]
        Zamieszczone przez takero
        Quester, mam nadzieję że bez większych urazów ?
        Dzięki Takero. Niestety nie jest kolorowo: szyta głowa, uraz stawu biodrowego i barku, uszkodzenie odcinka szyjnego kręgosłupa... mam nadzieję, że się jakoś wyliżę :???:

Skomentuj

Quester, napewno z tego wyjdziesz
          kolega mial powazniejsze obrazenia lacznie z 5 krwiakami na mozgu i jest teraz prawie calkowicie sprawny
          a moze dla przestrogi tez wkleic zdjecia i opis z kolegi wypadku?

Skomentuj

Dzięki Takero. Niestety nie jest kolorowo: szyta głowa, uraz stawu biodrowego i barku, uszkodzenie odcinka szyjnego kręgosłupa... mam nadzieję, że się jakoś wyliżę :???:
            Trzymamy Kciuki :)
            A jeśli chodzi o rehabilitację mentalną , a nawet tą bardziej fizyczną polecam www.nlppolska.pl :)
            Mam nadzieję że będziesz nas informował na bieżąco o szybkich postępach w powrocie do zdrowia ? :)

Skomentuj

oj współczuje Quester - jak widać idiotów nie brakuje i nigdzie nie można czuć się bezpiecznie:/

Życzę szybkiego powrotu do zdrowia

Skomentuj

Quester, zdrowiej, bez Ciebie tu zginiemy

Swoją drogą te wkurzające hopki na parkingach jednak do czegoś się przydają... Ze zdjęcia wnioskuję, że tu ich zabrakło.

Skomentuj

takero, Sound Wave, ghazi, WIELKIE dzięki ! Parafrazując znane powiedzenie chce się napisać: "Do Audioshow się zagoi"

Zamieszczone przez ghazi
                  Quester, zdrowiej, bez Ciebie tu zginiemy
                  Bez przesady

Zamieszczone przez ghazi
                  Swoją drogą te wkurzające hopki na parkingach jednak do czegoś się przydają... Ze zdjęcia wnioskuję, że tu ich zabrakło.
                  Wiesz... nikt chyba nie zaradzi nic na ludzką głupotę... gdyby owa Pani jechała alejką, a nie cięła w poprzek wszystkie wolne miejsca parkingowe to na 100% do wypadku by nie doszło... w rzeczonej sprawie jednak nawet hopki (które na parkingu się znajdują) nic nie pomogły bo znajdowały się daleko od toru jazdy "na skróty". :-/

Skomentuj

Parafrazując znane powiedzenie chce się napisać: "Do Audioshow się zagoi"
                    o tym to nawet nie chciałem wspominać bo AS jak AS,a zdrowie najważniejsze, tym bardziej że jak nie teraz to za rok :)

Skomentuj

No rzeczywiście, kobitce tylko pogratulowac mądrości :neutral:, a co by było gdyby Quester, bądż ktoś inny szedł pieszo :???:

Skomentuj

Oj Q, zdrowiej nam szybko :)

Skomentuj

Quester, Życzę Szybkiego Powrotu Do Zdrowia.

Skomentuj

głupich nie sieją sami się rodzą... kiedyś widziałem jak jakiś debil sobie na ręcznym na parkingu wielopoziomowym zawijał... ciekawe ile samochodów (a nie daj borze ludzi) mógł by uszkodzić przez swoją głupotę

Skomentuj

Q, ale policja jej wine orzekla?;>

Skomentuj

Quester, a zdązyłeś zapiąć pasy? Mówią ze fordy bezpieczne są :cool:

Skomentuj

Q zdrowiej :!: i dupy Ci teraz lepiej nie zawracam!

Skomentuj

też życze szybkiego powrotu do zdrowia

Skomentuj

widze ze wielki Q z Łodzi jest... to jest pod jakimś Marketem.. tylko nie orientuje gdzie... :roll:

czyżby manu ?

Skomentuj

Zamieszczone przez wasik1989
                                        Mówią ze fordy bezpieczne są
                                        no ale nie sciera :/ wtedy az tak bardzo na bezpieczenstwo sie nie zwracalo uwagi

Skomentuj

Czaruję...
                                        X