Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Uważajcie na parkingach !!!

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Q, ale policja jej wine orzekla?;>
    Bez mrugnięcia okiem.

Zamieszczone przez wasik1989
    Quester, a zdązyłeś zapiąć pasy?
    Byłem w trakcie zapinania. Niemniej Lekarz pogotowia stwierdził, że dobrze się stało, że nie zdążyłem ich zapiąć. Wg Jego teorii gdybym zdążył zapiąć pasy to doszłoby do znacznie większego urazu kręgosłupa (w części lędźwiowej).

esh0, dj_zibi, piku16, Święty, dziękuję Wam

Zamieszczone przez Filipek
    to jest pod jakimś Marketem
    .
    W rzeczy samej... Makro Cash & Carry.

Zamieszczone przez wasik1989
    Mówią ze fordy bezpieczne są
    Zamieszczone przez Pawel S.
    no ale nie sciera :/
    Czy bezpieczne to nie wiem... na pewno ściera jest twarda. Jednak przy tak silnym uderzeniu chyba żaden samochód osobowy nie zagwarantuje bezpieczeństwa. O sile uderzenia świadczy fakt, że "strzał" był z prawej strony, a lewe drzwi nie dały się otworzyć (samochód zgiął się poprzecznie w poziomej płaszczyźnie o dobre kilka stopni).

Zamieszczone przez Sound Wave
    kiedyś widziałem jak jakiś debil sobie na ręcznym na parkingu wielopoziomowym zawijał
    Heh... to dopiero low-endowy palant... normalnie załamka.

Skomentuj

Zamieszczone przez Quester
      O sile uderzenia świadczy fakt, że "strzał" był z prawej strony, a lewe drzwi nie dały się otworzyć (samochód zgiął się poprzecznie w poziomie o dobre kilka stopni).
      i dlatego wspolczesne samochody sa "miekkie" ;]

skoro sciera idzie na zlom to zapytam tak przyszlosciowo - co bedzie teraz? :> cos juz planujesz?

Skomentuj

Scierka już jest na złomie :(
        Teraz mam Mondeo.

Skomentuj

Quester, Szybkiego powrotu zdrowia życzę, bo jak przeczytałem co Ci jest to aż mnie ciarki przeszły. ZDROWIEJ SZYBKO :)

Skomentuj

Ja też przyłącze sie do życzen powrotu do zdrowia, zapodaje link do testów smart kontra "s".
            http://pl.youtube.com/watch?v=02eghI...eature=related
            Smart wypadł rewelacyjnie mimo, że strefa zgniotu to tylko około 30 cm !!! Ale seicento to juz jeżdżaca trumna:
            http://pl.youtube.com/watch?v=kYPUxa...eature=related

Skomentuj

ploter, colcolcol: Thx

Przy okazji jeszcze dwie fotki z oględzin Rzeczoznawcy... szkoda mi tego auta. Ścierki są prawie nie do zajeżdżenia... twarde woły robocze... a i przyjemność z jazdy była nie mała, bo tylny napęd i 2 litry pod maską :)
              Załączone pliki

Skomentuj

A z jakiego samochodu dostałeś strzała ?? Po znakach na Twoim "byłym" wozie było to coś "szybkiego" bo czerwonego :) No i widząc po scierce ze strzał był potężny :) kiedy autko się poprzecznie zgięło Quester będzie dobrze WSZYSCY DIY AUDIO MANIACY Ci tego życzą :) Pozdrawiam

Skomentuj

Zamieszczone przez ploter
                  A z jakiego samochodu dostałeś strzała ??
                  To był pojedynek VW Passat vs. Ford Sierra.

Skomentuj

a "kutry" passat ?

Skomentuj

Życzę również szybkiego powrotu do zdrowia i dla osób, które więcej jeżdżą po ulicach miast niż w trasach podaję link do artykułu o wypadku szwagra z zeszłego miesiąca. Tylko wtedy nic nikomu się nie stało.
                      Po prostu jechał do pracy. Prędkość max 50km/h. Z prawej strony wyjechała mu karetka na sygnale.
                      http://www.zw.com.pl/artykul/290510_..._Goclawiu.html
                      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

zdrowia i jeszcze raz zdrowia

Skomentuj

Czaruję...
                        X