Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

A o jakiej kobiece mazycie ??

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Ciekawe ja jestem na innym poziomie. NA Nastolatkach.

Skomentuj

Chciałam wam powiedzieć,że wy chcielibyście idealną kobiete,ale sami też niejesteście tacy cudowni.Macie pełno wad.Dobrze wiec będzie jeśli będziecie szukali kobiety przez pryzmat waszej osoby pamietając o tym ,że nie jesteście idealni i macie jakieś wady.Jeśli ona to zaakceptuje,to powinniście być jej wdzięczni i akceptować jakieś jej niedoskonałości.Poza tym kobiety świadome swojej wartości nieutrzyma byle kto,tylko ktoś równie dużo wart co ona.
      Każdy facet by chciał mądrą,inteligentną ,piękną i do tego wiecznie młodą,ale to tylko takie gadanie,bo kiedy spotyka tą wyjatkową to tak akurat wychodzi,że ona daleko odbiega od ideału wymyślonego wcześniej.

Skomentuj

agusia, nio zgadzam sie z kolezanka

Skomentuj

ja tak samo.. ale no czasami dziewczyny mnie bardzo wnerwiaja sa gorsze od facetow nawet... jak narazie to dziewczyny tylko mnie ranili nigdy bna odwrut ciekawe czemu... :(

Skomentuj

oo to to
            ni ma normalnych lasek

kazda ma nawalone, a znalezc taka co nie ma nawalone to prawie cud......

Skomentuj

Boze jestem cudo twurca

Skomentuj

tomck a czemu to ??

Skomentuj

Najdroższe kobiety to te niesprzedajne i ja się tego trzymam:) a zdjęcia nie dołączę bo nie wiem czy by sobie życzyła:)
                  Z oglądaniem się za głupimi lalami wyrosłem po mojej byłej (w wieku 16 lat) i od tej pory mam wspaniałą dziewczynę i naprawdę jestem szczęśliwy. Bo z takimi lalkami to trochę jak z naprawdę dużą kasą, każdy ją chce, a dowiaduje się, że tak nie jest gdy już ją ma.

PS. Na kobietach już sprawdziłem, teraz będę sprawdzał na tej grubej kasie;-)

Skomentuj

reoddai, jak to czemu bo znalazlem tak i sie zareczm tu sie pochwale

Skomentuj

Zamieszczone przez agusia
                      Dobrze wiec będzie jeśli będziecie szukali kobiety przez pryzmat waszej osoby pamietając o tym ,że nie jesteście idealni i macie jakieś wady.
                      Kurde, nie robia juz chyba bazyliszkow. Wychodzi wiec na to ze ja nigdy nie znajde swojej drugiej polowki

Pozdro
                      Dexter

Skomentuj

Heh Dexter znajdziesz :] ...jak to mówią: "KAŻDA POTWORA ZNAJDZIE SWEGO AMATORA" ....teraz do tych którzy są już w jakiś związkach - jaki staż? Ja się moge pochwalić że we wrześniu w moim związku mineła 7 wiosenka ...ale ten czas leci - z perspektywy czasu widzę że jakoś wcześnie zaczołem :P

Skomentuj

co o tym sadzicie :P
                          nic nie sadze kazdy chwali sowje i tyle ,,,ale masz racje to z glowa ... mi moja sie podoba i mysli
                          nie zamieszcze foty mimo tego ze mnie prowokujecie... bedzie mozna zobaczyc-poznac-pogadac na najblizszym zlocie

ps. to ty jej robiles to zdjecie czy szarpnales z onetu czy wp ? i w czarnym ? ...heheh jak nie ? ...to cala reszta to twoj problem :)

To jest mój ideal kobiety !!!!!!!!
                          ideal to turbo w 2.0

Chciałam wam powiedzieć
                          wiesz... juz mam tyle latek i wiem co dobre... chyba dawno z nikim tak sie nie zgadzalem jak z twoja wypowiedzia... dajcie kobieta szanse a po czasie okaza sie lepsze niz wam wydawaly sie wasze idealy !!! :) (zawsze mialem problemy ze skladnia )

Dexter
                          Kurde, nie robia juz chyba bazyliszkow.
                          po co tak pier*&^*& ?! ...wrrrrr ...sam nie jestem piekny ani madry a jakos tam ... hehhe dobrze mi jest [teraz] :) kazdy ...kazda minuta zbliza Cie

Skomentuj

Agusiu masz po części racje, ale ja mam ale. Jeżeli facet z kobietą znają się już długo i decydują się na związek to nikt nikomu przysługi nie robi:P Albo ta osoba posiada wady, które jesteś w stanie zaakceptować albo nie. Rzecz jasna wzajemnie muszą się zaakceptować pod każdym względem by móc utworzyć szczęśliwy związek. Ja pod pojęciem ideał kobiety rozumiem kobiete, którą będe w stanie pokochać taką jaką jest. Ciężko jest powiedzieć co jest dla mnie do przyjęcia, a co nie w charakterze dziewczyny jeżeli nie miałem w tym styczności w praktyce. Dlatego często dochodzi do pomyłek i związki się rozpadają. Niektórzy jednak tkwią w czymś takim i w zasadzie niepotrzebnie tracą nerwy i czas, który możnaby przeznaczyć na pracę nad sobą lub na znalezienie kolejnego partnera:). Pozdro

Skomentuj

o tej ktora ostatnio stracilem :(

Skomentuj

lol ciekawy temat

te fotki są żenujące :| pokazywac włąsną kobiete czy byłą tak jakby to było malowidło na ścianie które służy zeby pokazywac własnie

co do ideałow heh jak znalazłem ideał pod względem wizualnym i fizycznym dziewczyne (wiem ze to ideał bo gdy jawidziałem to samoczynnie nogi mi sie uginały i traciłem głowe,aż niechce mówic co mi sie działo w środku) która prawde mówiac dla moich kolesi byłą zwykłą dziewczyną i nic w niej pięknego niewidzieli heh

gusta gustami a i tak wszyscy popier.. z potworami :P - ŻART

ja tam szukam kobity która pod względem głupoty bedzie dorównywac mnie (tzn bedzie bardzo inteligentna :P) pod względem wizualnym bedzie na ty msamym poziome tylko ona w kategori KOBIETA a nie MĘŻCZYZNA :P i starczy potem jakieś BMW wyrwe wsiadamy razem i śmigamy na impreze :)

cos pieknego jest gdy sie idzie na impreze pełną pustych lasek i MA się świadomośc ze paniena z którą przyszlismy wyglada super, można powiedzieć ze zdaje sie być kolejną blaszkąa tak naprawde jest INNA niż te tepe bździagwy z dyskotek chociaż niegorzej wyglada i niegorzej ubrana

pozdrawiam wszystkie kobity

Skomentuj

ps. to ty jej robiles to zdjecie czy szarpnales z onetu czy wp ? i w czarnym ? ...heheh jak nie ? ...to cala reszta to twoj problem :)

ja to zdjecie robilem :] jak chcesz to mam jeszcze inne troche ponad 100 jak chcesz to moge przeslac

Skomentuj

nie nie ... nie mam potrzeby na nia patrzec.

Skomentuj

Ja marze o takiej co by ze mną na rowerze jeździła . Mało jest bikerek :/.

Skomentuj

znam dziewczyne co jezdzi lepiej niz ja a troche jezdze wyczynowo :] hehe

Skomentuj

ideał kobiety? hmm...
                                          Jak dla mnie wygląd zewnętrzny jest rzeczą drugorzędną. Ważniejsze od wygladu zewnętrznego jest jej wnętrze, jej moralność, dobroć, uczciwość. Mówią, że przeciwieństwa się przyciągają i ja doświadczyłem tego na własnej skórze. Byłem z dziewczyną przez 1,5 roku i wszystko sie rozpadło. Od początku oboje wiedzieliśmy że do siebie nie pasujemy ale coś nas przyciągało. I ja wiedziałem że ona nie jest moim ideałem. Pewne żeczy, ważne dla związku wychodzą po czasie. Tak więc, niech nikt mi nie mówi widząc jakieś zdjęcie laski że to jest ideał..... Może czyimś ideałem jest laska co dla kasy uprawia sex przed obiektywem ---->żełosne.
                                          Ja też mam taką małą listę "grzechów" których moja wymarzona kobieta nie powinna popełniać i jak do tej pory spotkałem tylko jedną taką, niestety wtedy byłem z inną a dla mnie wierność i uczciwość jest najważniejsza.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X