Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Coś podobnego

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Coś podobnego

Zna ktoś może głośnik wyglądem przypominający ten niżej ?
    Załączone pliki

o ile dobrze kojaze to magnat

Skomentuj

jakiś konkretny model ? pewnie ten głośnik o którym mówisz ma jakiś znaczek na widoku :/ . Jak możecie to podajcie konkretne modele i żeby były bez żadnych emblematów naklejonych, namalowanych, wyżeźbionych itp. itd. na widoku. Poprostu czarny głośnik o zbliżonym bardzo kształcie i proporcjach .
      DZIĘKI I POZDRO !!

Skomentuj

Zna ktoś może głośnik wyglądem przypominający ten niżej ?
        a w jakim celu jest Ci to potrzebne??? Chcesz kogoś oszukac sprzedając B&W z jakimś innym głośnikiem?

Skomentuj

jezeli o to chodzi to xls i sls przypomina go
          ale moge cie zapewnic ze to nie to samo

Skomentuj

fpl- Nie chce nikogo oszukiwać. Chciałbym zbudować coś podobnego bo bardzo mi sie podoba ten sub, a wygląd głośnika jest dla mnie fenomenalny :]

Skomentuj

rany...magnat w B&W? nigdy. To jest chyba autorska konstrukcja Bowersów...

Skomentuj

off topic : to B&W jest oklejone tapeta czy fornirem?????

Skomentuj

Robią i tak i tak. Może to być okleina foliowa. Z tym że to nie takie ścierwo jak u nas w Castoramach czy innych marketach - ta jest gruba i wytrzymała. 601 które kiedyś porównywałem w starej bazie do moich monitorów właśnie były wykończone taką folią.

Skomentuj

na pewno to żaden peerles ani inny ....przecież B&W robi swoje głośniki !!! Poza tym co w tym podobnego ?? każdy głośnik ma zawieszenie, membrame i kopółke ....

Skomentuj

Czaruję...
                    X