Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

i znowu czegoś szukam :/

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

i znowu czegoś szukam :/

Tym razem chodzi mi o imforamcje o książce Jerzego Krajewskiego "Głośniki i zestawy głośnikowe" Wiem że kiedyś było coś o niej na tym forum ale nie moge znaleźć a funksja Szukaj mi szwankuje bo obojętnie czego bym nie wpisał to i tak znajduje mi te sam posty (kilka tyś postów ) .
    Dzięki za wszystko
    Załączone pliki

A co byś chciał o niej wiedzieć?

Skomentuj

Ja mam ta ksiazek fajna duzo porad opis glosnikow i takie tam dos fajnei napisana, jak chcesz cos z niej to to powiedz, w nocy umieszcze spis tresci to se przegladniesz to ci zeskanuje co bedziesz chchial oczywiscie nie cala ;]

Skomentuj

chciałbym wiedziec co mniejwiecej sie w niej mieści i czy czegoś sie naucze (za duzo to ja nie wiem :P)Na jakieś stroce gdzie mozna kupic tą ksiązke jest napisane ze wiekszośc tekstu jest poświęcona elektronice i budowaniu zwrotnic i takie tam. Mnie interesuje czy znajdzie sie cos z akustyki tzn co i jak ustawić w pokoju, wpływ kształtu obudowy i pomieszczenia na akustyke. Głównie mi chodzi o strone akustyyczną. CZy w tej książce coś takiego znajde ??

Drago- Bardzo bym prosił o skan chociaż spisu treści . Wiedziałbym mniej więcej czego oczekiwać ufokokos@o2.pl lub ufo26@op.pl

DZięki z góry i pozdro !

Skomentuj

Pownieniem to dzis umiescic wieczorem bo w czoraj nie moglem zeskanowac bo skaner szwankowal ale dzis powinnien spis tresci byc tak na 80%, i nie tylko jest o zwrotnicach i ich budowanie ale takze wszystko o dziwkiu sposobach roznoszenia, jak zbudowac obudowe, jak zbudowac pokuj odsluchowy i wiele innych bedzies spis to sobie zobaczysz.

Skomentuj

ok dzięki. Czekam z niecierpliwością

Skomentuj

Macie i bierzcie o to spis tresci

[ Dodano: 2004-10-28, 00:20 ]
              No nie niedosc ze zdjecia ograniczone to jesze ich ilosc

Reszta jutro.
              Załączone pliki

Skomentuj

Kochany z Ciebie chopak :)

Skomentuj

Ja bym prosił skany o lini transmisyjnej (163...), jeśli można.

Pozdrawiam i dzięki.

pa_nterka1@o2.pl

Skomentuj

Zamieszczone przez TatoTurbo
                    Kochany z Ciebie chopak :)
                    Tylko bez takich mi tu :]

Skomentuj

ale wiem że na okładce jak kopółka Focala :P

Skomentuj

Czaruję...
                      X