Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jaki internet/telefon na wsi?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

UKA nie polecam cyfrowego polsatu , mam od dwóch lat i niedługo mi sie kończy umowa ( na szczęście ) płaci się mało ( pakiet familijny chyba ) bo około 35-40 zł ale tak naprawde nie ma co pooglądać ... jest jedynie kilka ciekawych kanałów ( przynajamniej dla mnie ) discovery , discovery science , discovery world czasem viva, 4fun tv ew. tvn turbo . za cinemaxy i hbo trzeba bulić jak za zborze :neutral: za hbo ( 3 kanały ) płaci się około 20-30 zł

Od siebie poleciłbym Ci CYFRE+, sporo znajomych ją ma i nikt nie narzeka
    od siebie wręcz przeciwnie - braciaka panna miała i mówiła że były komplikacje z zerwaniem umowy ( na umowie było 40 zł a później dowalili jej około 100 także uważaj )
    chociaż jeśli chodzi o kanały to mają najfajniejsze :wink:

btw. kiedyś mi kumpel mówił o czymś takim co mówi cudny90 kupujesz dekoder i można mieć wszystkie kanały za friko , tylko jak zobaczyłem strony internetowe o tym to nie wiedziałem co jest co :neutral:

Skomentuj

Skomentuj

w C+ robią problemy, jakieś wypowiedzenia 3 miesięczne itp, infolinia zgłasza się po 15 minutach i ogólnie olewka klienta po podpisaniu umowy. płać i płacz.

a wszelkie cinemaxy i axn to jeden wielki syf jak dla mnie, w sumie najważniejsze żeby było discovery (chanell, reszta nudna) i tvn turbo :) acha, na C+ nie ma polsatu
        ONKYO TX-SR501E | Monacor SPH165KEP + Vifa XT19

Skomentuj

Czaruję...
        X