Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

pierwsza kolumna - accesories

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

pierwsza kolumna - accesories

Witam, lecą do mnie GDNy 15/40/5 a jutro chce zamówić reszte w tym dx25tg; czy opłaca się brać np kolce HAMA z loudspeakershop.pl?; gdzie najtaniej kupić materiał wygłuszający?; jaki byście polecali amplitunerek używany stereo do 300+-50zł i jaka będzie korelacja z uniampem

pozdrawiam

Zamieszczone przez kaczortrex
    czy opłaca się brać np kolce HAMA z loudspeakershop.pl?
    chyba HARMA? http://www.loudspeakershop.eu/kolce-...zt-p-1063.html
    to samo masz w polinku 7zl taniej ;]
    gdzie najtaniej kupić materiał wygłuszający?;
    pasmanteria lub bazarek jak chcesz welne owcza
    jaki byście polecali amplitunerek używany stereo do 300+-50zł i jaka będzie korelacja z uniampem
    jedyny jaki mi sie podobal i naprawde dobrze brzmial to Magnum AV-440/KODA AV-600 (nowe da sie kupic za 500zl)
    potezna moc (ponad 100w przy stereo) i brzmienie niewiele gorsze od symasyma (bardziej przytlumione wysokie tony)
    ma tylko jedna wade i to fabryczna - cyfrowy preamp z czasem sie sypie :???:

Skomentuj

Witaj Pawle, wiem że polink tańsze etc. ale po prostu mogliby wydać kase np na zlecenie przystosowania osCommerce bo te ich xls wkurzają :)

Skomentuj

czemu? mi to odpowiada :P
        przeciez to nie sklep a producent/hurtownia :P
        moze wkurzac tylko brak zdjec. a to sie da zalatwic przez maila

Skomentuj

Mnóstwo kolców na Allegro:
          http://allegro.pl/search.php?sg=0&string=kolce
          Tam również maty poniżej 5 złotych za sztukę.
          http://www.onstage.pl - dostaniesz tam Procaba, chyba najlepszy kabel w swojej cenie.

Skomentuj

Pawle, a czy mi polink sprzeda elementy na pojedyńcze zwrotki ? w sensie detal?

Skomentuj

kaczortrex, oczywiscie :)

Skomentuj

ja już mam od Pawła listę komponentów do zwrotki, dzisiaj rozejrzę się przed pracą za terminalami bo w polinku drogie.
                jak dojdą tonsile to zamawiam graty w polinku i zaczynam budowę :) jak liczyłem to 2 zwrotki wychodzą ok 90zł plus 18 przesyłka :/ można zamówić dwa komplet i rozesłać sobie pocztą za 8zł :grin:
                ONKYO TX-SR501E | Monacor SPH165KEP + Vifa XT19

Skomentuj

amdr, mozesz zamowic poczta - ale wg mnie nie warto oszczedzac. szczegolnie ze swieta sie zblizaja i opoznienia beda coraz wieksze

Zamieszczone przez amdr
                  można zamówić dwa komplet i rozesłać sobie pocztą za 8zł
                  dlatego jak komus robie zwrotnice to za wysylke wychodzi mu tyle samo co indywidualne zamowienie :P

Skomentuj

Zamieszczone przez polink
                    Witam

Jakie kondensatory Pan zamawia: Cross cap ? Z-Standard ? Z- Superior? Z-Silver ? czy może Silver/Gold ? Wszystkie są firmy Jantzen. Oto link do cennika. Różne rodzaje kondensatorów w zakładkach na dole arkusza: http://www.polink.com.pl/pliki/cenniki/cennik_212.xls

Zaproponuję rezystory SUPERES - najlepsze w ofercie.

Nie posiadamy rur o wymiarach takich, o jakie Pan pyta. Oto link do cennika z wymiarami wszystkich oferowanych rur: http://www.polink.com.pl/pliki/cenniki/cennik_193.xls

W załączniku zdjęcie włókniny oraz innych mateiałów wygłuszających. Oto cennik: http://www.polink.com.pl/pliki/cenniki/cennik_220.xls

Oto link do cennika naszych przewodów. Gorąco polecamy przewody JANTZEN AUDIO (proszę obejrzeć prezentację poniżej cennika): http://www.polink.com.pl/pliki/cenniki/cennik_196.xls
                    Pawle co mam wybrać ;p

P.S próbuje się zakupić do zwrotki z działu na GDN15/40/5 i Vifa dx25tg

tzn 15dm^3, br=46mm/60mm, tzn rez 4r7, kondy: 10u i 4u3, cewki 1,5m i 0,3 m; terminal wybrałem kwadraciak i kolce harma, co sądzisz o włókninie od nich za 9 zł czy warto od nich jakieś przewody wziąść?

pzdr

[ Komentarz dodany przez: Pawel S.: 2008-11-26, 18:52 ]
                    w takich przypadkach nie uzywaj [ kod ] ale cytat czyli [ quote ]
                    mozesz jeszcze na poczatku dodac [ quote="uzytkownik" ] zeby wyswietlil sie napis kto to naisal (spacje nalezy usunac, nazwe uzytkownika w cudzyslowiu)

Skomentuj

kondy cross cap. jak nie mają tego BR to lipa ale wolę się wstrzymać z zamówieniem zanim dotrą tonsile. kable przejrzę, ale może kupię w Lublinie.

ja już mam terminale ze sklepu tonsila. kupiłem po 5zł/szt całkiem przyzwoite. pani proponowała też podwójne z uszczelką po 12 ale po co mi takie duże. dokupiłem też 4 bananki po 2,50/szt zanim postawię kolumny na dobre.

Skomentuj

Witam.
                        Nie dostarczono nam jeszcze GDN 15/40/5 kwestia 2dni.
                        Z poważaniem
                        Sławomir Wieszczeciński
                        www.skleptonsil.pl
                        tel/fax (061)4360-570
                        kom.500273693

Skomentuj

no właśnie, ciągle "za 2 dni będą", dlatego czekam ze zwrotnicą żeby mieć pole manewru.

Skomentuj

Pawle co mam wybrać ;p
                            Zamieszczone przez amdr
                            ja już mam od Pawła listę komponentów do zwrotki
                            skoro masz to czemu nie wyslales tej listy? chyba wcale listy odemnie nie brales :P

*1223 CEWKA Cewka 0.30 mH 0.430 Ohm dr-0.70 h-10 FI-34 4,71 2szt
                            *5130 CEWKA Cewka 1.50 mH 0.180 Ohm dr-1.20 dl-46mm FI-36mm rdzen-24/35+dyski-35/7 17,59 2szt
                            400/ 4.30 6,50 2szt
                            400/ 10.00 10,52 2szt
                            MET-TY 5/ 4.70 0,51 2szt
                            RURA BASS900023 fi-50x145mm.Czarny polipropylen. 2,73 2szt
                            tylko ceny sie zmienily
                            co sądzisz o włókninie od nich za 9 zł czy warto od nich jakieś przewody wziąść?
                            kable teraz maja drogo i wolalbym kupic procab z allegro
                            watolina tez jest stosunkowo droga ale jak kupisz 1m to sie oplaca jeszcze w polinku brac

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
                              skoro masz to czemu nie wyslales tej listy? chyba wcale listy odemnie nie brales :P
                              mam listę, w piątek o 23:00 mi podesłałeś :cool:
                              nie wiem o co dokładnie pytasz, więc:
                              - nie wysłałem kacortrex'owi bo lista jest na AQQ@ w domu, a pisałem z pracy z Mirandy
                              - nie wysłałem do Polinka bo czekam aż Tonsile będą w domu, nie ufam im.

co to za włóknina w Polinku? Wystarczy do podłogówek na 15/40/5 ? A może raczej kołderki taniej szukać.

Skomentuj

oj nie zauwazylem ze to 2 rozne osoby :oops:
                                Zamieszczone przez amdr
                                co to za włóknina w Polinku? Wystarczy do podłogówek na 15/40/5 ? A może raczej kołderki taniej szukać
                                jak masz sklepy na miejscu to szukaj. nic specjalnego - standard jak wszedzie

Skomentuj

Zamieszczone przez amdr
                                  A może raczej kołderki taniej szukać.
                                  nie masz ikeii w okolicy ?

Skomentuj

nie ma, jest jysk ale spoko, znajdzie się jakąś kołderkę z watoliną :)

Skomentuj

hmm watolinka? ciekawe; btw ProCaby na allegro to koszt przesyłki 17 zł !!

Skomentuj

Zamieszczone przez amdr
                                        nie ma, jest jysk ale spoko, znajdzie się jakąś kołderkę z watoliną :)
                                        w ikei za 10zł masz zapas na ho ho

Skomentuj

Czaruję...
                                        X