Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

pierwsza kolumna - accesories

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez kaczortrex
    btw ProCaby na allegro to koszt przesyłki 17 zł !!
    faktycznie. zrobili teraz wysylke tylko kurierem :???:

Skomentuj

czyli praktycznie staje się nieopłacalne kupowanie kilkumetrów - chyba poszukam gdzieś u siebie, albo może coś podrzucicie nowego?

P.S ciekawe kiedy w końcu te gdny będą ;p

Skomentuj

jak chcesz brac tylko do kolumn to kup w polinku. jak chcesz i do kolumn i do podlaczenia kolumna-wzmacniacz to i tak oplaca sie zamowic procaby

Skomentuj

ja wezmę pewnie procaby tylko właśnie nie iwem ile :roll: ciekawe ile mi pójdzie do środka kolumn, ale pewnie wezmę z 6-8metrów

Skomentuj

w sumie to będe musiał jeszcze jakoś uni podłączyć pod kompa i cd ;p

Skomentuj

dzisiejsze info o tonsilach: "w przyszłym tgodniu". ja codziennie zerkam czy zwizo w skrzynce leży a oni nie wysłali jeszcze ... Dlatego walić tonsila, nie chcą zarobićto nie. Trzeba kupić coś innego bo już w kulki sobie lecą.

może wezmę te SDS 134 albo 164, dzisiaj nie mogłem dodzwonić się do akustyka.
              ONKYO TX-SR501E | Monacor SPH165KEP + Vifa XT19

Skomentuj

ale SDSy sa gorsze :???:

Skomentuj

jo z tonsilami jajca są ;p trochę przeginają to fakt, ale tydzień mnie nie zbawi, a ja chce mieć moją własną Katie Melua Live :)

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
                    ale SDSy sa gorsze
                    choć też wykorzystywane w "nie budżetowych" konstrukcjach

http://www.soundclub.pl/producenci/Neat/41.html

Skomentuj

tonsile tez (totem mite za 2000zl) a ile sa warte to chyba kazdy wie kto je slyszal ;]

Skomentuj

a ESA Vivace 3 (2x SDS 164 + SDS 134 + XT25) stoją o 3500zł i raczej kiepawe nie są.
                        ile razy pytałem czy ktoś słyszał SDSy to cisza, ale żeby krytykować to zawsze są chętni. dziwne ...

jak będą tonsile w przyszłym tygodniu to wezmę, w międzyczasie zapytam czy akustyk da zwrotkę przy zakupie sds 134/164.

Skomentuj

Zamieszczone przez amdr
                          ile razy pytałem czy ktoś słyszał SDSy to cisza
                          yoshi mial i XYS

Skomentuj

kaczortrex, już gdzieś pisałem , może zapytaj użytkownika jarasf na allegro - to SS więc zero ryzyka . tylko upomnij sie aby wysłano ci gwarancje pisemną :razz: . Dla mnie specjalnie aukcje wystawił . podejrzewam że mogą mieć ale poprostu nie wystawiają aukcji

Skomentuj

allegro is out of stafffff ;p
                              P.S pytałem się zaraz jak podrzuciłeś jego dane

Skomentuj

też pytałem go, ktoś kiedyś załatwił partię chyba 60 sztuk i zeszły.

Skomentuj

Zamieszczone przez amdr
                                  w międzyczasie zapytam czy akustyk da zwrotkę przy zakupie sds 134/164.
                                  Kiedyś pisałem i pytałem - jeśli kupisz komplet głośników do danego zestawu dostaniesz schemat zwrotki.

Skomentuj

Zamieszczone przez hol
                                    Kiedyś pisałem i pytałem - jeśli kupisz komplet głośników do danego zestawu dostaniesz schemat zwrotki.
                                    yyyy o co chodzi? wiem, że przy zakupie kompletu dostanę, ale DX'y już mam kupione dlatego spróbuję wydębić zwroty przy zakupie samych midbasów. a jak nie to będę musiał kupić komplet i odsprzedać nowe DX25.
                                    kaczortrex - ty musisz kupić Vify, może zrobimy mały deal? :)

Skomentuj

na jedną vifę jestem chętny jakby co :)
                                      powiedz po prostu że bieżesz głośniki na jedną kolumne i chcesz schemat, a drugi sds na suba :lol:

Skomentuj

Czaruję...
                                      X