Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jakich firewalli używacie ?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Póki Kaspersky IS mnie nie zawiódł, na drugim kompie miało być za darmo, więc mam Avira + Comodo. Tak wogóle to firewalla można przetestować na stronie www.grc.com

Skomentuj

Nie na temat...

Zamieszczone przez amdr
      Zamieszczone przez El_liero
      nic nie darmowe, a zarazem do ściągnięcia za darmo
      ale fajnie się złodziejstwem chwalić, nie? duma w całej wsi ...
      wolę określenia: poradny i cwany. I nie pisz offpostów, ty miastowy...

Skomentuj

zasadniczo to jeśli już ten proceder uprawiasz to chociaż się nie chwal, bo naprawdę nie ma czym :P

Skomentuj

Zamieszczone przez amdr
          norton? co za padaka. muli nieprzeciętnie, łatek wymaga... najlepszy z tego jest firewall, który jest kupiony z firmą sygate, a jednocześnie dostępny jako sygate personal firwall (spf) za darmo :) używam i chwalę sobie bardzo.
          Chyba sie zatrzymaliscie na NIS 2005 skoro piszecie ze strasznie muli system i jest niedopracowany i wymaga łatek. Zainstalujcie sobie 2009 i dopiero wtedy piszcie na jego temat a nie bierzecie pod uwage stare wersje... kiedys NIS byl znany jako pozeracz pamieci... dzis nie widzialem szybciej dzialacego antywira z firewallem :mad: poczytajcie sobie troche o 2009 to zobaczycie o co mi chodzi...

P.S. Edycja 2009 PL kosztowala mnie 70zł, trzeba tylko troche pokombinowac ...

Skomentuj

Czaruję...
          X