Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Utwór z Filmiku

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Utwór z Filmiku

Witam! poszukuję tego otóż utworu z tego filmiku http://pl.youtube.com/watch?v=9jOhjZzKteY szukam tego juz pół roku ;/ może ktos pomoże?

Chyba slabo sie starales bo filmik jest od wrzesnia wiec gdzie szukales pol roku?? Wykonawca i tytul to: Stian K- Be Alive Znalazlem to w ok 5 minut a ty pol roku szukasz :P. Dodam ze wczesniej nigdy tej piosenki nie slyszalem :). Pozdro

Skomentuj

Zamieszczone przez Darek51085
      Dodam ze wczesniej nigdy tej piosenki nie slyszalem :) . Pozdro
      a ja się ciesze ze nie słyszałem :P ale o gustach sienie dyskutuje...

Skomentuj

Znalazlem to w ok 5 minut a ty pol roku szukasz
        Oooo,widze ze tu super znawca sie znalazl,to prosze bardzo: http://www.speedyshare.com/216135368.html

Mam 2 utwory tego zespolu na plycie,chcialbym miec wiecej bo mi sie podoba ale nie wiem co to jest.

Skomentuj

Wcale nie mówię że jestem znawcą :P tylko mnie denerwuje jak ktoś nie szuka tylko od razu pisze żeby mu znaleźć :P. marian sam sobie znajdź, a nie czekaj na gotowe :P. A jak masz płytę to zapewne pisze ci jaki wykonawca na drugiej stronie pudelka .

Skomentuj

tylko mnie denerwuje jak ktoś nie szuka tylko od razu pisze żeby mu znaleźć
            A jesli ktos szuka i nie moze znalesc (bo niby jak? po tekscie?) to juz nie jego wina.

Ja mam tylko nie podpisane dwie mp3-ki tego zespolu,jak narazie kogo pytam to nikt nie wie,nawet kumple z zespolow metalowych grajacych od ladnych paru lat.

Skomentuj

marian, No i znalazłem
              10 minut odsłuchu nagrania przy odpowienim ustawieniu korektora w kx'ach i mam

Zespół> Psychotron
              Album> Brain Ash
              Tytuł> Grave Doctor

pozdr

Skomentuj

Czaruję...
              X