esh0 nie powinieneś zamykać tematu z AC bo ludzie potrzebują się wymieniać racjami, ja zamówiłem sobie tam głośniki i żądam by temat został otwarty..!! Każdy kto jest z nim związany ma prawo się w nim wypowiadać, i nie ważne w tym przypadku jest to że robimy śmietnik, bo jego zawsze można posprzątać, po wyjaśnieniach, ludzie którzy zamówili tam głośniki mają większe prawa do tego tematu niż ty, dlatego proszę o ponowne otwarcie, w imieniu forumowiczów. Pozdrawiam
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
AC, otworzyć temat...
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
c4meleon, przestań się pienić. Napisałem wyraźnie, że jak ktoś będzie miał coś do dodania, to temat otworzę - póki co nikt nie chciał tego, więc przestań się pienić. Od samego początku stwarzasz problemy i niepotrzebne dyskusje, więc taki temat jak ten oczywiście zamykam.
Kto chciał wyjaśnić, wystarczy poprosić o numer telefonu do XYSia. Nikt nie chciał do tej pory.
ps. głośników nie dostaniesz, masz podać XYSiowi numer konta, aby zwrócił Ci pieniądze wszystkie
pps. głośniki są u XYSia, teraz ktoś to wszystko musi ponownie zaadresować i powysyłać - może kurna trochę cierpliwości?! A może sam ktoś chce mu pomóc, co? Nie widzę chętnych.
El_liero, nie zamawiałeś, to się nie udzielaj.
Nikt nie chce na Was zarobić, ani oszukać - trochę cierpliwości i wiary w innych, a wszystko będzie załatwione.
c4meleon, tworzysz jeszcze jeden taki temat - dostajesz blokadę pisania postów.
Skomentuj
Skomentuj