Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

AC, otworzyć temat...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

AC, otworzyć temat...

esh0 nie powinieneś zamykać tematu z AC bo ludzie potrzebują się wymieniać racjami, ja zamówiłem sobie tam głośniki i żądam by temat został otwarty..!! Każdy kto jest z nim związany ma prawo się w nim wypowiadać, i nie ważne w tym przypadku jest to że robimy śmietnik, bo jego zawsze można posprzątać, po wyjaśnieniach, ludzie którzy zamówili tam głośniki mają większe prawa do tego tematu niż ty, dlatego proszę o ponowne otwarcie, w imieniu forumowiczów. Pozdrawiam

pisz do XYSa z wyjasnieniami. jak sie dogadacie i XYS ktoregos z modow poprosi to otworzymy

Skomentuj

Dopoki nie dostaniemy glosnikow to temat powinen byc otwarty a nie ze nikt nie moze nic pisac ... glosnikow nie ma , temat zamkniety... tak jakby ktos nas chcial wy......c :shock:

Skomentuj

c4meleon, przestań się pienić. Napisałem wyraźnie, że jak ktoś będzie miał coś do dodania, to temat otworzę - póki co nikt nie chciał tego, więc przestań się pienić. Od samego początku stwarzasz problemy i niepotrzebne dyskusje, więc taki temat jak ten oczywiście zamykam.

Kto chciał wyjaśnić, wystarczy poprosić o numer telefonu do XYSia. Nikt nie chciał do tej pory.

ps. głośników nie dostaniesz, masz podać XYSiowi numer konta, aby zwrócił Ci pieniądze wszystkie

pps. głośniki są u XYSia, teraz ktoś to wszystko musi ponownie zaadresować i powysyłać - może kurna trochę cierpliwości?! A może sam ktoś chce mu pomóc, co? Nie widzę chętnych.

El_liero, nie zamawiałeś, to się nie udzielaj.

Nikt nie chce na Was zarobić, ani oszukać - trochę cierpliwości i wiary w innych, a wszystko będzie załatwione.

c4meleon, tworzysz jeszcze jeden taki temat - dostajesz blokadę pisania postów.

Skomentuj

Czaruję...
        X