Zna ktoś jakieś firmy w okolicy warszawy od której można wynająć sprzęt (dokładnie dwie kolumny estradowe) bo ja jak do tej pory nie znalazłem nic ciekawego :(
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
wynajem sprzętu estradowego
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Możesz także spytać kolegów:
http://www.sebidino.republika.pl
SoundWave, pytałeś go? Jest z Wawy, może ma jakiś sprzęt.
Skomentuj
-
Kolejni profesjonaliści się odezwali :roll: Jak nie siedzicie w branży to lepiej sie nie wypowiadajcie ok? Bo jak się nie widzi? Ma ktoś coś do paczek T.ampa?
Patrzył ktoś na sprzęt? Widać że nie, a jak patrzył to ma za małą wiedzę jak go ocenić. Co prawda profesjonalka to to nie jest, ale autor też nie powiedział co mu potrzeba.
http://www.sebidino.republika.pl/sprzet.htm
Skomentuj
-
Zamieszczone przez wasik1989Kolejni profesjonaliści się odezwali
A to co teraz wkleiles na temat sprzetu nic nie mowi o jego jakosci (mowie tu o kolumnach bo inna elektronika jest podana).
Skomentuj
-
Hmm... Co do większej ilości szczegółów... System na sylwka, wzmacniacze to 2 xStega Line STA 800 (2x400 przy 4 ohm 2x250 przy 8 ohm albo 1x800 przy 8 ohm) sala około 90m kw Na około 100-120 osób.
Nie jest to mój sprzęt, ja tylko mam grać i tak udało mi się przekonać do wynajęcia chociaz paczek bo te które są (plasiki RH Sound niby 400W i 8 ohm) są tragiczne i z tym nawet nie chce próbować... Co do tamtej firmy... Pewnie jakby tamten sprzęt ustawili w jakiejś ładnej sali, jakieś reklamy i takie różne badziewia to byś tak marian, nie biadolił... A że biorą ich tylko do mniejszych rzeczy... Cóż, nie zawsze musisz mieć ładną scenę, i ładne otoczenie, jak płacą to i w szkole się gra i przywiązuje stroba do kosza (sam tak robiłem :wink: )
Skomentuj
-
melisław, skoro Sebidinio nie ma w galeri dobrych fotek ogolnych,ani nawet tych wszystkich kolumn ktore wymienia w dziale "sprzet" to o czym to swiadczy? sam sobie na to pytanie odpowiedz,a jak juz odpowiesz to wtedy przyznasz mi racje. Kazdy kto sie reklamuje to wkleja najlepsze zdjecia,albo takie ktore zacheca zainteresowanego...jesli to sa te jego najlepsze zdjecia to ja nie mam pytan,wszystko po nich widac.
Skomentuj
-
marian, sam biadolisz bo się nie znasz na rzeczy ani kszty i to nieraz prezentujesz.
Chcesz wiedzieć jaki rider miało w sierpniu w Krakowie "blue cafe" jak CMA organizowało ich imprezę?
- dowolny system wyrównany liniowo.
Dlaczego? Bo wiedzą że nie ma co wybrzydzać, tylko grać na czym dają, bo inaczej nie będą zarabiać wybitne gwiazdeczki. No ale skąd mogłeś wiedzieć takie rzeczy...
A co Cie interesuje? zdjęcia czy sprzęt? Nie siedzisz w temacie to się nie wypowiadaj i nie pisz bzdur, takich jak wyżej. Fotki silversound też ma "zawodowe" i co niby? Zły jest?
melisław, Te wzmacniacze które masz, uważane są za "kapryśne" psują się dość często, a w dodatku jak miałem jednego na drivery w triampie, to nie był zbyt dobry brzmieniowo.
Tak w woli ścisłości, spróbował bym z LDMem wyskurać PLP-312, lub 315 jeżeli bardziej zależy Ci na basie. Są na celestionach, no ale i tak pogrywa to dość zawodowo, szkoda że przy 312 jest wyeksponowany środek, ale to paczki dla weselnych wokalistów, tak wiec tutaj mają uzasadnienie. A jaką muzyke zamieszczasz nagłaśniać? Gracie na żywo, czy z kompaktów? I jaki rodzaj muzyki?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez wasik1989marian, sam biadolisz bo się nie znasz na rzeczy ani kszty i to nieraz prezentujesz.
Chcesz wiedzieć jaki rider miało w sierpniu w Krakowie "blue cafe" jak CMA organizowało ich imprezę?
- dowolny system wyrównany liniowo. Dlaczego? Bo wiedzą że nie ma co wybrzydzać, tylko grać na czym dają, bo inaczej nie będą zarabiać wybitne gwiazdeczki.
Zamieszczone przez wasik1989Nie siedzisz w temacie to się nie wypowiadaj
Zamieszczone przez wasik1989No ale skąd mogłeś wiedzieć takie rzeczy...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marianTym o to sposobem pokazales jakim jestes "profesjonalista",dlaczego? chyba nie sadzisz ze oni mieli na mysli alpierdy :mrgreen:
Zamieszczone przez marianWasik,chcialbys zeby tak bylo,niestety musze cie zmartwic,z tygodnia na tydzien jestem coraz blizej,nie tylko w budowie paczek PA ale i naglasnianiu koncertow...zreszta to juz to robie (miedzy innymi),oczywiscie to nie jest moj sprzet bo mnie na niego nie stac.
Znam, ale czy warto ich używać tutaj?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez wasik1989To witam w branży i nie pisz głupot takich jak wyżej bo tylko pokazujesz że nie jesteś w tej branży
Zamieszczone przez wasik1989właśnie widziałem jakie te paczki Tworzysz "PA"
[ Dodano: 2008-12-18, 20:32 ]
BTW:
Zamieszczone przez Maxiradzilbym chociaz zobaczyc zdjecia jakie on tam ma zanim sie cos doradzi... takie to kolumny estradowe jak nie wiem coZamieszczone przez melisławNa pewno odpada...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marianNie sadze zebys widzial jakakolwiek z nich,ani jedna nie została wystawiona na forum.
Zamieszczone przez marianzestaw imprezowy by Marian
Postprzez Marian w Śro 02 Sty 2008 23:36:49
Witam wszystkich ktorzy nie mogli sie doczekac ukonczenia mojego projektu :)
Zalozenia:
Mial byc to sprzet imprezowy grajacy na wiekszych imprezach zamknietych,jak rowniez na malych imprezach plenerowych.Zamieszczone przez marian,on z estrada nie ma nic wspolnego i w zadnym poscie tego nie napisalem wielki znawco
Zamieszczone przez marianJak widac nikt tego nie chcial by wypozyczac bo widac jaki to sprzet... no ale Ty myslisz inaczej..."profesjonalisto" od zerowki :mrgreen:
Skomentuj
-
I z czego sie glupio cieszysz? z tego ze mylisz pojecia? ze nie odrozniasz sprzetu imprezowego od estradowego? ale to nie dziwne skoro polecasz sprzet Sebidina. Jestes zalosny.
[ Dodano: 2008-12-18, 23:47 ]
Zamieszczone przez wasik1989Z tego samego powodu co moja?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marianI z czego sie glupio cieszysz? z tego ze mylisz pojecia? ze nie odrozniasz sprzetu imprezowego od estradowego? ale to nie dziwne skoro polecasz sprzet Sebidina.
Przedstawiają to co chcą i tyle i to że nie ma czegoś na fotkach, nie oznacza że firma nie ma/nie może załatwić w 30min. Akurat gość ma t.apmy p500 które to z pewnością zamiotą Twój "sprzęt imprezowy" który pokazałeś w całym paśmie. W dodatku kosztują mniej, i są bardziej mobilne. No ale skąd to możesz wiedzieć? Wiem powtarzam się, ale mam do tego prawo.
Zamieszczone przez marianJestes zalosny.
Zamieszczone przez marianNie,z powodu tego ze nie zostaly dopracowane na tyle zeby je pokazac.
Skomentuj
Skomentuj