Witam , mniej więcej od pół roku posiadam amplituner (stereo)Yamaha rx-396 rds . Troche mnie denerwuje radio " na kabelku " i muszę coś z tym zrobić . Antena wewnętrzna ? nie wiem - chce aby nie było szumów w radiu . Może ja jakiś dziwny jestem ale nie wiem co oznaczają poszczególne gniazda pod antenowym . Pomoże ktoś ? również nie wiem do czego są te dwa takie równoległoboki ( patrz zdjęcie nr 2 ) .
Złącze antenowe hmmm , tutaj sprawa jest ciekawa chciałem poprostu na koncentryk założyć przejściówke ale zonk - nie wejdzie : jest taka sama jak we wzmaku :neutral: Czy ktoś mnie zrobił w bambooko czy tak ma być ? pytałem w sklepach i nie mają mniejszego .
Prosze o pomoc :wink:
sory za jakość - dopiero co kupiłem cyfrówke ( z takich lepszych już :wink: ) i w automacie przeciętnie zdjęcia wychodzą - trzeba sie w manualu nauczyć

btw , opłaca się kupić te interkonekty klotza :?: czy niema po co przepłacać i prać prolink ? te końcówki doprowadzają mnie do szału - potrafią czasem wylecieć :roll:
jak wygląda wyjście na suba ? mam takie coś wogóle :?:
Złącze antenowe hmmm , tutaj sprawa jest ciekawa chciałem poprostu na koncentryk założyć przejściówke ale zonk - nie wejdzie : jest taka sama jak we wzmaku :neutral: Czy ktoś mnie zrobił w bambooko czy tak ma być ? pytałem w sklepach i nie mają mniejszego .
Prosze o pomoc :wink:
sory za jakość - dopiero co kupiłem cyfrówke ( z takich lepszych już :wink: ) i w automacie przeciętnie zdjęcia wychodzą - trzeba sie w manualu nauczyć

btw , opłaca się kupić te interkonekty klotza :?: czy niema po co przepłacać i prać prolink ? te końcówki doprowadzają mnie do szału - potrafią czasem wylecieć :roll:
jak wygląda wyjście na suba ? mam takie coś wogóle :?:
Skomentuj