Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

cb radio przerobka

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

cb radio przerobka

Witam.
    Tak się zastanawiam nad przerobka mikrofonu i głosnika radia CB po to aby mozna bylo uzywac podczas jazdy w kasku.
    Myslalem nad jakims przewodowym zestawem słuchawkowym z tel kom, małe słuchawki do ucha, mikrofon na szczeke kasku, przycisk właczajacy mikrofon na kierownicy.

Da się to zrobic tanim kosztem i czy ma to sens?

Cb przenosne to 380zł + 120 zł komplet akcesoriow pod kask, cb motocyklowe to najtansze jakie znalazlem 550zł.

Re: cb radio przerobka

Zamieszczone przez aryan
    Witam.
    Tak się zastanawiam nad przerobka mikrofonu i głosnika radia CB po to aby mozna bylo uzywac podczas jazdy w kasku.
    Myslalem nad jakims przewodowym zestawem słuchawkowym z tel kom, małe słuchawki do ucha, mikrofon na szczeke kasku, przycisk właczajacy mikrofon na kierownicy.

Da się to zrobic tanim kosztem i czy ma to sens?

Cb przenosne to 380zł + 120 zł komplet akcesoriow pod kask, cb motocyklowe to najtansze jakie znalazlem 550zł.

mozesz kupic juz taki mikrofon lata temu jak nie było neta i komórek miałem chopla na punkcie cb złożyłem sobie coś takiego jak Vox dziła bez naciśniecie nośnej tzn rozpoznaje kiedy zaczynasz coś mówi i samo wciska przycisk

Skomentuj

Mam podobny problemnowy1, mozesz cos wiecej o tym zestawie powiedziec jakies linki na allegro .

Skomentuj

Czaruję...
      X