Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

czy sie oplaca cos to zostawic? technics eh770

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

czy sie oplaca cos to zostawic? technics eh770

Witam, mam mozliwosc niedorogiego kupienia, mozne nawet dostane takiego o to technicsa
    http://allegro.pl/item493672618_tech...wa_okazja.html

czy oplaca sie w ogole takie cos kupowac? czy lepiej kupic np uniampa i zrobic jakies moniorki stereo?

pozdrawiam

ja na Twoim miejscu bym brał, jak by mi się już znudził(wiadomo, że szału nie będzie) to bym go odsprzedał, co by nie było i tak będziesz na +

Skomentuj

ale zagra to lepiej niz uniamp i monitory na stx 14 i pjotach?:)

Skomentuj

Moim zdaniem tak...

Skomentuj

Zamieszczone przez leszczunio
          ale zagra to lepiej niz uniamp i monitory na stx 14 i pjotach?:)
          wątpie...

Zamieszczone przez leszczunio
          czy oplaca sie w ogole takie cos kupowac?
          zależy za ile, ale napewno nie za 1500zł

Skomentuj

leszczunio, za ile dokladnie to mozesz kupic?
            ta wieza to nic szczegolnego pod wzgledem jakosci ale co do ilosci to potrafi zadziwic
            masz tam aktywne subwoofery wiec zadne monitorki czy tansze podlogowki nie zapewnia ci takiego dolu.
            jak za ok 500zl to warto brac ta wieze

Skomentuj

Pawel S., słyszałeś to ? bo ja mam włąsnie coś podobnego mhc 6600 i mimo że ma aktywne doły to jednak jakiegoś czegoś wyjątkowo to nie ma na dole. Jak miałbym wybierać to brałbym właśnie coś takiego co ja mam. Po pierwsze nie wygląda odpustowo jak to coś z linka , po drugie to jest tak budżetowo zrobiony sprzęt, a po 3 gra spójniej i conajmniej o klasę czy dwie lepiej od tego powyższego.

Skomentuj

jezeli dobrze pojdzie dostane to za free, a jezeli gorzej to pewnie max 400-500pln.

mam w domu pjoty i stxy14 i zwrotnice, wiec zrobic budy to nie problem, moge tez kupic od kumpla za jakies 200-250pln to http://allegro.pl/item510902845_tech...ceny_mini.html

teraz doradzcie czy brac "wieze" czy wzmaka i monitory. jakos 5.1 nie potrzebuje mega, chociaz wiadomo, przy ogladaniu koncertow by sie przydalo.

Skomentuj

Mój kumpel ma identyczną wieże i szczerze nie polecam ci jej może wygląd nie jest tragiczny ale brzmienie koszmarne bardzo wycofana średnica wysokie kują w uszy a basu jest za dużo i to jeszcze więcej dudni niż gra moje byłe kolny TotemMite grały o niebo lepiej sam właściciel wieży to powiedział.

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
                    Pawel S., słyszałeś to ? bo ja mam włąsnie coś podobnego mhc 6600 i mimo że ma aktywne doły to jednak jakiegoś czegoś wyjątkowo to nie ma na dole
                    tak, sluchalem to przez kilka lat... ale tez ladnych pare lat temu :roll:

Skomentuj

no niestety czas robi swoje

Skomentuj

czyli jaki bedzie lepszy wybor?

Skomentuj

jeśli za darmo, albo za parę stów to może być wieża, niczym nie ryzykujesz, sprzedaż najwyżej, a skoro masz kolumny to sam sobie odpowiesz na to pytanie - co lepiej zagra :)

Skomentuj

Dziadek sie odezwał... :wink:

Chocioaz z wiekiem sluch raczej sie pogarsza a nie porawia...

Skomentuj

Zamieszczone przez pegelmesser
                              Nie raczej, a na pewno. Coraz mniej mamy pręcików rezonansowych o największej długości (najbardziej wrażliwe na wykruszanie) w uchu i coraz gorzej słyszymy wysokie częstotliwości.

Skomentuj

Dziadek sie odezwał... :wink:
                                nie nie. tutaj o co innego chodzilo. ja ta wieze sluchalem bardzo dawno temu kiedy jeszcze nie bylem osluchany. mozliwe ze wtedy ocenilbym ta wieze jak najlepszy bas jak slyszalem a teraz bym to zaklasyfikowal cos obok ARN 150 :P

Skomentuj

ale osłuchanie poprawia :)

Skomentuj

Miałem okazję posłuchać tej wieży i obejrzeć kilka filmów u kolegi. Wieże ma już ładnych kilka lat (5-6 lat) i do dzisiaj działa bez zarzutów. Za 500zł to bym się nawet nie zastanawiał tylko brał. Może dźwięk nie jest super, ale za takie pieniądze nie kupisz nic lepszego.
                                    Jak ktoś lubi bas to jest go aż za nadto. W pokoju 12m^2 bas przewraca flaki i trzęsie obrazkami na ścianie (na prawdę!). W filmach również dobrze się sprawuje.

Skomentuj

jakby chciec mieć sporo dołu to za 200zł można mieć 3 drogi stxa z w sumie 4 sztukami osiemnastek i do tego choćby 2 x mostek tda ...
                                      Zagra lepiej średnicą, górą i dołem i nie będzie tak obciachowo wyglądać.
                                      Wybacz, ale dla mnie 500zł warte to to nie jest...

Skomentuj

takero, to złóż za 500zł zestaw 5.1, do tego kup amplituner i odtwarzacz CD.

Skomentuj

Czaruję...
                                        X