Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

czym projektowac 3D?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Wszysko fajnie Solida08 mam :razz:
    ale nie umiem nic w nim zrobić :oops: jakaś czarna masa jestem może ktoś wytłumaczy jak tam się to robi :?:

Skomentuj

Zamieszczone przez alexrac
      Wszysko fajnie Solida08 mam :razz:
      ale nie umiem nic w nim zrobić :oops: jakaś czarna masa jestem może ktoś wytłumaczy jak tam się to robi :?:
      przeczytaj samouczek zainstalowany w solidzie

Skomentuj

Angielski znam, ale te techniczne słownictwo dobija mnie do....
        Może wie ktoś w którym miejscu zmienić na język polski bo taki zlokalizowałem w strukturze plików?

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
          Zamieszczone przez konradzik88
          wiem ze dla studentow darmowy jest archicad
          jaki jest darmowy to zalezy od uczelni. jedne maja licencje na jeden program inne na wiele lub inny program...
          mnie wkurza to ze w stanach jest studencka wersja solid worksa ($99) a w europie nic o tym nie wiedza :evil:
          z archicadem jest inaczej, wchodzisz na strone wybierasz ze ejstes studentem wypelniasz formularz i sciagasz jak bylem na WAT to byla fajna akcja dla studentow uczelni ktore wykupily bylo darmowe cale oprogramowanie microsoftu

Skomentuj

alexrac, to nie masz wersji international? zobacz czy mozesz wybrac jezyk polski

Zamieszczone przez konradzik88
            jak bylem na WAT to byla fajna akcja dla studentow uczelni ktore wykupily bylo darmowe cale oprogramowanie microsoftu
            to akurat ma kazda uczelnia. mam takiego windowsa i jest to najgorszy win jakiego mialem :???: nadal jade na okrojonym piracie :P

Skomentuj

nie kazda w sumie teraz juz niewiele uczelni wykupuje pakiety. Ja wtedy sciagnalem normalna Viste i zarejestrowalem jako student

Skomentuj

mam wersje international ale miejsce w którym zmienia język jest tak oczywiste że nie wiem gdzie jest a szukałam wszędzie :oops:

uuuuuuuuuuuuuuufffffffffffffffffffffff
                działa :lol:
                podmieniłem pliki w wersii angielskiej na pliki z polskiej wersii językowej.

Skomentuj

alexrac, milej nauki

Skomentuj

Czaruję...
                  X