Za taką kasę myślę że będzie ok, parametry podane wg producenta są przyzwoite a nawet dobre więc myślę że warto. W podanym przez Ciebie przedziale cenowym nic dużo lepszego raczej się nie znajdzie chyba że używka...
przejdz sie do jakiegos duzego sklepu gdzie bedziesz mogl ocenic te monitory pod wzgledem wyswietlanego obrazu. moze sie okaze ze warto dolozyc pare zlotych do czegos lepszego
Ja za trochę większą kasę kupiłem HP v220 kosztował mnie 500zl a cena rynkowa to ok 800zl, do końca zadowolony nie jestem bo dobijają nie kąty widzenia. oglądając film z kanapy już się widzi przekłamania kolorów. Dlatego radzę obejrzeć dany monitor w sklepie jakimś i kupić przez neta :P albo negocjować cenę w sklepie tak jak ja :P
Oglądałem kilka monitorów HP i jakoś te ich nad wyraz wyraziste kolory mi się nie podobały...
Mam jeszcze pytanko... Czy jak na matrycy ma wypalony piksel to oznacza że to jest początek jej psucia? Czy one będą dalej się pojawiać? czy jest jakaś dopuszczalna na przykład liczba badpixeli...
Mam jeszcze pytanko... Czy jak na matrycy ma wypalony piksel to oznacza że to jest początek jej psucia? Czy one będą dalej się pojawiać? czy jest jakaś dopuszczalna na przykład liczba badpixeli...
Skomentuj