Witam.
Zostalem oszukany poprzez uzytkownika "marcin" z audiomanii, zaplacilem ok 24 grudnia (+-1dzien) 120zl za glosniki stxy z tego ogloszenia http://audiomania.info/forum/viewtopic.php?f=5&t=5766 , potem doplacilem,po jakichs 2ch dniach na wysylke bo zapomnialem/zle sie zrozumielismy. Pieniadze do niego doszły.
Od tego czasu na niewidoku,odzywal sie co jakis czas.
"Ja (17-01-2009 16:41)
cvo z tym potwierdzeniem?>
Marcin dres (17-01-2009 16:42)
nie bedzie bo nie wysłałem przyznaje sie, ale w pn wysyłam kurierem"
Jak widac czekalem juz 3 tygodnie około.
"
Nastepnie:
"Marcin dres (19-01-2009 14:33)
paczken poszedł
Marcin dres (19-01-2009 14:34)
jutro, pojutrze ma byc
Ja (19-01-2009 17:01)
k"
No to ucieszony ze wreszcie wyslal i bede mial te glosniki,biorac pod uwage ze ferie mam i chcialbym zrobic obudowy,noi w piatek(dzis)mialem jechac na wies wiec bym nie mogl odebrac paczki.Nie pojechalem z innych powodow ale...
Dzwonilem do dhla, i zadna paczka z gdyni na moje nazwisko nie wyszla, ani " z jego nazwiska" nie została nadana.
Tak wiec robi mnie w jajo i nic wiecej.
Nie odzywa sie takze na gg , a wiem ze siedzi b czesto i do poznej godziny.
Kiedys mialem tez z nim problem,ale po opisaniu sytuacji na forum szybko zostal rozwiazany,to tez tym razem pisze,zeby takze ostrzec innych.
Pozdrawiam.
[ Dodano: 2009-01-23, 13:25 ]
Tutaj sprostowanie :

wiec zostaly wyslane lecz w czwartek to tez ich niema, w dhlu maja widocznie bajzel zaraz tam dzwonie.
To tyle,pozniej skasuje/zglosze do skasowania temat a nie teraz zebyscie doczytali ze sprawa rozwiazana.
Zostalem oszukany poprzez uzytkownika "marcin" z audiomanii, zaplacilem ok 24 grudnia (+-1dzien) 120zl za glosniki stxy z tego ogloszenia http://audiomania.info/forum/viewtopic.php?f=5&t=5766 , potem doplacilem,po jakichs 2ch dniach na wysylke bo zapomnialem/zle sie zrozumielismy. Pieniadze do niego doszły.
Od tego czasu na niewidoku,odzywal sie co jakis czas.
"Ja (17-01-2009 16:41)
cvo z tym potwierdzeniem?>
Marcin dres (17-01-2009 16:42)
nie bedzie bo nie wysłałem przyznaje sie, ale w pn wysyłam kurierem"
Jak widac czekalem juz 3 tygodnie około.
"
Nastepnie:
"Marcin dres (19-01-2009 14:33)
paczken poszedł
Marcin dres (19-01-2009 14:34)
jutro, pojutrze ma byc
Ja (19-01-2009 17:01)
k"
No to ucieszony ze wreszcie wyslal i bede mial te glosniki,biorac pod uwage ze ferie mam i chcialbym zrobic obudowy,noi w piatek(dzis)mialem jechac na wies wiec bym nie mogl odebrac paczki.Nie pojechalem z innych powodow ale...
Dzwonilem do dhla, i zadna paczka z gdyni na moje nazwisko nie wyszla, ani " z jego nazwiska" nie została nadana.
Tak wiec robi mnie w jajo i nic wiecej.
Nie odzywa sie takze na gg , a wiem ze siedzi b czesto i do poznej godziny.
Kiedys mialem tez z nim problem,ale po opisaniu sytuacji na forum szybko zostal rozwiazany,to tez tym razem pisze,zeby takze ostrzec innych.
Pozdrawiam.
[ Dodano: 2009-01-23, 13:25 ]
Tutaj sprostowanie :

wiec zostaly wyslane lecz w czwartek to tez ich niema, w dhlu maja widocznie bajzel zaraz tam dzwonie.
To tyle,pozniej skasuje/zglosze do skasowania temat a nie teraz zebyscie doczytali ze sprawa rozwiazana.
Skomentuj