Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Nasze pomieszczenia audio

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

mor den siur, a to w monitorkach 13/50/4 tonsila plus vifa a w podlogowkach morel mt 29 i 2x tonsil 13/50/9 w 25 litrach je kisze no jak narazie sie wygrzewaja ale srednica jak nabardziej mi odpowiada Pozdrawiam

Skomentuj

Zamieszczone przez toma085
      DIGIPROCOMP, chyba dzielisz kompa z siostrą bo taka słodziutka ta tapeta :smile:
      ta słodka tapeta to "Kicia" żony :oops: , pokój mam 4m x 3,8m więc wystawienie kolumn byłoby troszkę potykające :shock:

Skomentuj

Zamieszczone przez DIGIPROCOMP
        ta słodka tapeta to "Kicia" żony :oops:
        Parodyczne są małe kotki a jeszcze lepiej by wyglądała jak by głośnik był a z BR by wyglądała :grin:

Skomentuj

Sorki za jakość ale nie miałem czasu ustawiać aparatu Mój audio kącik wygląda tak(nie patrzeć na twórczy nieład):

Skomentuj

csbiczek, Widzę, że rozmieszczenie podobne do mojego. Fajnie się słucha jak się odsuniesz na półtorej metra do tyłu od biurka. Współczuje fotela. Ja na takim bym nie potrafił już siedzieć. Ostatnio byłem w Saturnie ( w piątek) i delektowałem się fotelami za ok 1000zł z funkcją masażu - nie było to nic przyjemnego - straszny ból. Byłem w raz z moją ukochaną, która z zawodu jest masażystką i powiedziała, że te masaże nie są wskazane (masuje po kręgosłupie, a to karygodne)

Skomentuj

Zdjęcie z cyklu: Najgorsze ustawienie kolumn :P

Skomentuj

Michał K., masakra :) Normalnie ta blisko mieć kolumny hehe, ale co zrobić jeżeli ma się pokój jaki się ma, ale niedługo będziesz miał większy więc będziesz mógł poszaleć.
                Nie wiem po co masz jeszcze tego suba tak wielkiego (pewnie 15"). Ja mam 12" w swoim pokoju i nie pamiętam kiedy go włączałem. Drukarę mamy tą samą. Widzę, że jeszcze masz chęci na zabawę z kierownica

Skomentuj

kierownica i F1 to moja pasja, sub był robiony z myślą o nowej chacie, już w wakacje znajdzie się na swoim miejscu :)

Skomentuj

Tak sobie przeglądam i chyba chłopaki nie przepadacie za bardzo za porządkiem. :mrgreen: buhahahaha
                    Dj_zibi... jak dla mnie to największa klapa w moich doświadczeniach z DIY...

Skomentuj

Mój pokój czy Kepy?

Skomentuj

A tak to wygląda u mnie :razz:

Tak kombinowałem z meblami, żeby wyodrębnić sobie kawałek miejsca w malutkim pokoju dla audio :smile:

Skomentuj

bart210, widzę, że muzyki słuchasz głównie z płyt, a nie z kompa. Ja niestety nie mógłbym tak żyć, ze jak się che posłuchać muzyki to trzeba zrezygnować z kompa. Chyba, że masz podłączone do komputera i będziesz nasłuchiwał dźwięków z prawej strony :)

Skomentuj

KIVLOV, to nie wiesz, że prawdziwy audilfil, słucha muzyki z płyt :) nie szkodzi, że to nagrane MP3

bart, joke

Skomentuj

Mój pokój czy Kepy?
                              Kepy :neutral:

Skomentuj

Zamieszczone przez MormoN
                                Mój pokój czy Kepy?
                                Kepy :neutral:
                                A to czemu ? Ja mam i sobie chwale, chyba nic tym głośnikom nie brakuje. Z tego co pamiętam to męczyłeś się sporo ze zwrotką może w tym sęk ? Chyba, że KEP'a porównujesz do jakiś nowych głośników.

Skomentuj

Też chwaliłem dopuki nie odpaliłem mojego poprzedniego zestawu no tonsilach... największy plus tego zestawu to bas ktorego nie brakuje... aczkolwiek troche moolący :/ Jak tylko ogarnę auto idzie na handel... I skladam cokolwiek innego ale nie dążacego w tym kierunku co kepy. Nie mój gust zupełnie....
                                  Ale to chyba nie je temat na takie dyskusjie :p Sorry

Skomentuj

MormoN jak bas Ci mulił to znaczy ze chyba kompletnie popsułeś aplikacje tego głośnika.

Skomentuj

hehe... z całego forum chyba zastosowalem najmniejsze obudowy :) 33l na dwóch kepów. Mi brakuje lepszego kopniaka w rocku i tego typu muzyce... moze i jest i słychać wyraźnie ale tak za miękko...

Skomentuj

KIVLOV, tak, głównie słucham z CD lub z tunera. Z kompa słucham jak czytam np. forum. Wtedy nie koncentruje się na muzyce i nie przeszkadza mi to, że kolumny stoją z boku.

Skomentuj

Albo za słaby wzmak i nie wyrabiał, u mnie na fotce widać koniec mocy yamahy M45 trzymał kepy za mordę. Jal iubisz twardo to może cos bardziej w stronę estrady, dobry średniak i Beyma 10/12br60/70. Ew cos o sporej efektywności + lampka:)

Skomentuj

Czaruję...
                                          X