mor den siur, a to w monitorkach 13/50/4 tonsila plus vifa a w podlogowkach morel mt 29 i 2x tonsil 13/50/9 w 25 litrach je kisze no jak narazie sie wygrzewaja ale srednica jak nabardziej mi odpowiada Pozdrawiam
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Nasze pomieszczenia audio
Collapse
X
-
csbiczek, Widzę, że rozmieszczenie podobne do mojego. Fajnie się słucha jak się odsuniesz na półtorej metra do tyłu od biurka. Współczuje fotela. Ja na takim bym nie potrafił już siedzieć. Ostatnio byłem w Saturnie ( w piątek) i delektowałem się fotelami za ok 1000zł z funkcją masażu - nie było to nic przyjemnego - straszny ból. Byłem w raz z moją ukochaną, która z zawodu jest masażystką i powiedziała, że te masaże nie są wskazane (masuje po kręgosłupie, a to karygodne)
Skomentuj
-
Michał K., masakra :) Normalnie ta blisko mieć kolumny hehe, ale co zrobić jeżeli ma się pokój jaki się ma, ale niedługo będziesz miał większy więc będziesz mógł poszaleć.
Nie wiem po co masz jeszcze tego suba tak wielkiego (pewnie 15"). Ja mam 12" w swoim pokoju i nie pamiętam kiedy go włączałem. Drukarę mamy tą samą. Widzę, że jeszcze masz chęci na zabawę z kierownica
Skomentuj
-
Też chwaliłem dopuki nie odpaliłem mojego poprzedniego zestawu no tonsilach... największy plus tego zestawu to bas ktorego nie brakuje... aczkolwiek troche moolący :/ Jak tylko ogarnę auto idzie na handel... I skladam cokolwiek innego ale nie dążacego w tym kierunku co kepy. Nie mój gust zupełnie....
Ale to chyba nie je temat na takie dyskusjie :p Sorry
Skomentuj
Skomentuj