Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Dzialanie niepozadane

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Dzialanie niepozadane

Czesto przegladajac strone nie moge na forum obejrzec zalacznikow ale takze szczegolnie na systemach W98 zalamuje sie IE z bledem krytycznym az do zalamania systemu operacyjnego wlacznie.
    Moje programy diagnostyczne napuszczone na te objawy stwierdzily za albo jest to jakis atak strony (moze serwer na ktorym lezy ma jakies problemy z wirusem lub robalem) albo gdzies w kodzie strony wystepuje gruby blad.

Warto to sprawdzic.
    MW

Błąd krytyczny mi się zdarzył pare razy,ale nigdzie na tej stronie.Wiesz co ja bym najpierw przeinstalował IE,bo to przeglądarka mcirosoftu wkoncu :-)

Skomentuj

Ja tam mam juz niezawodny sposob - IE + Service Pack + wszystkie poprawki z microsoft update - jak masz przyzwoite lacze to nie ma problemu. Ja na przyklad w ogole nie moge odpalic bez tego systemu - WIN2K pro. Co chwile wyskakuje mi blad svchost.exe [o ile mi wiadomo odpowiedzialny za uruchamianie dll'i, ale moge sie mylic] i wtedy zajgon - nie moge nawet nic skopiowac... Ale tak jak mowie instaluje service packa [4] i sciagam wszystkie poprawki do win2k z microsoft update i wtedy juz dziala bez zarzutu :)

Skomentuj

Na IE 6 z latami mam spokoj to fakt ale ni emoge wszedzie doladowac.W pracy wiadomo pewne reguly i koniec

Skomentuj

Opera RuLeZ :)

Skomentuj

Zamieszczone przez Szaflik
            Opera RuLeZ :)
            E tam Mozilla gora :)

Skomentuj

Czaruję...
            X