Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Może by tu tak coś umyć.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Może by tu tak coś umyć.

Witam :wink: Więc sprawa wygląda tak noszę się z zamiarem zakupu myjki ciśnieniowej ale w tej dziedzinie nie wiem co wybrać a wybór jest ogromny. Chciałbym przeznaczyć na ten cel około 500zł +/-stówka, używał bym jej w większości do mycia auta(zabrudzonego przez koty :evil: ) nieraz kostkę brukową może ze dwa razy w roku oczko.
    Niby każdy chwali Karhera ale nie za 500zł(podobno zwykłe marketówki z plastikową pompą)
    Wczoraj bawiłem się myjką Makity pracowałem nią około 3godzin i muszę przyznać że sprawowała się rewelacyjnie, ale ta kosztuje 1500.Oglądałem też w sklepie myjkę Stihl ale oni to robią świetne Piły a jak z myjkami to może ktoś z was używa i się wypowie, przynajmniej dobry dostęp i serwis mają?

Jest jeden warunek musi to byś myjka z dostępnym serwisem(no name odpadają) ciśnienie minimum 100bar.

Na Twoim miejscu poszukałbym jakiegoś używanego karchera ze starszych serii. Najlepiej HD. Ja przykładowo kupiłem w zeszłym roku w świetnym stanie HD 650 za jakieś 700 zł. Jeśli nie potrzebujesz tak mocnej maszyny to na pewno coś znajdziesz jeszcze taniej. Są to maszyny nie do "zajechania", części są dostępne i używa się tego całkiem inaczej niż "pierdzikółko" z plastiku.

Skomentuj

Wiesz jak jest z używanymi rzeczami nigdy się nie da określić jak bardzo jest wyeksploatowany a tu mam 2 lata gwary i pewność siebie.

Skomentuj

Czaruję...
      X