Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

I kryzys dotknął sektor diyaudio....

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

I kryzys dotknął sektor diyaudio....

Cenny w akkusie poszły w góre :/ Jeszcze wczoraj oglądałem głośniki Vify i wszystko było normalnie, dzisiaj wchodze na strone i zonk, ceny jakieś wysokie, przynajmniej jeśli chodzi o głośniki Vify w reszcie sie nie orientuje.

Kurde ja to mam szczęście, akurat chciałem kupić głośniki, a one podrożały :(

to raczej nie kryzys a odpowiedz sprzedawcow na spadajaca zlotowke.

Skomentuj

Znajony na szczęście kupił przed podwyżką dwa dni temu. Ale zamiast HDSów przysłali SDSy. Trzeba je odesłać a oni mają wysłać jeszcze raz dobre. Myślicie że to solidna firma, i nie bedzie żadnych komplikacji? Oczywiście chodzi o Akkusa w Wejherowie

Skomentuj

Zamieszczone przez wafer
        to raczej nie kryzys a odpowiedz sprzedawcow na spadajaca zlotowke.
        Czyli kryzys

Skomentuj

Akkus jest ok, kupowalem wiele razy i zawsze bezproblemowo.

Pytalem w greltonie o ceny visatonow mowili mi ze to przez wzrost euro ceny ida w góre.

Skomentuj

to akurat nie jest kryzys a prawo rynku :grin:
            bank swiatowy uznal nasza walute za niepewną podobnie jak waluty narodowe pozostałych nowych krajow członkowskich. zdaje sie ze sprawa zaczela sie sypac po węgierskiej wpadce z forintem. jak byśmy byli juz w strefie euro, tak jak słowacy to mielibyśmy spokój.
            kryzys jeszcze nas i nie dotknął a to co sie słyszy o kryzysie to 'chłyt matetindowy' :mrgreen:

Skomentuj

Kryzys nie kryzys, ale ja sie czuje dotknięty podwyżka cen głośników :neutral:

Skomentuj

Trzeba bedzie odłożyć zakupy aż sytuacja się poprawi.

Skomentuj

Kryzys? a co to kryzys? to jedno wielkie klamstwo pi...... amerykanów.

Skomentuj

Zamieszczone przez marian
                    Kryzys? a co to kryzys? to jedno wielkie klamstwo pi...... amerykanów.
                    precyzuj

Skomentuj

chodzi o to ze amerykanie nie moga, nie chca pozwolic sobie na dominacje innej waluty niz dolar... dlatego tez wszystkie wojny o rope, ktora byla sprzedawana w euro i dolar tracil na wartosci... z dzisiejszym sprzetem dawno mogliby wszystkich tych naglosnionych zamachowcow znalezc i wyznaczyc im kare.. ale chodzilo o rope a terrorysci sa przykrywka...takie moje zdanie

Skomentuj

Panowie tu chodzi tylko i wyłącznie o biznes i o to żeby wydoić najbiedniejszych o tyle ile się da.

Skomentuj

Zgadzam się dolphin123, i coolombo, Wszystko dla mamony

Skomentuj

Klamstwo,i tak jak dolphin123 pisze wszystko chodzi o pieniadze i wladze. Amerykanie chca rzadzic calym swiatem i miec jak najwiecej,dlatego sa te wojny,i w iraku nie ma zadnych terrorystow,amerykanskie wojsko jest tam tylko po to zeby pilnowac rurociagu ktory pompuje rope dla ameryki a ci pseudo terrorysci ktorzy ich tam atakuja to normalni irakijczycy ktorzy sie temu sprzeciwiaja. Nasze przystapienie do uni to byl blad,najpierw zmienia nam walute na euro a pozniej wszystko zabiora.

Skomentuj

Nie tylko ceny głośników poszły w górę. Podrożał sprzęt RTV i to nie o parę złotych, ale o setki PLN! Jak dobrze, że swoje słuchawki Ultrasone kupiłem przed podwyżkami za 330, teraz musiałbym zapłacić 570 !

Skomentuj

ciagle czekam az spadnie canon 450d i chyba sie nie doczekam..

Skomentuj

Zamieszczone przez marian
                                  Nasze przystapienie do uni to byl blad,najpierw zmienia nam walute na euro a pozniej wszystko zabiora.
                                  Do LPRu należysz??, niestety ale dzięki uni jest naprawdę lepiej, nie widzisz tego gołym okiem ale polskie rolnictwo naprawdę odżyło, zmodernizowało się. O dostępności różnych usług towarów, możliwości założenia firm w innych krajach nie pisze.

Nie zdajesz sobie sprawy ile kasy idzie z uni na doszkalanie pracowników, pracownie komputerowe dla dzieci czy remonty i utrzymanie w ładzie dziedzictw kulturalnych i natury.

Wypisałem tylko kilka przykładów z którymi spotykamy się codziennie.

Skomentuj

Tak,widze to o czym opisujesz...ale chyba Ty nie zauwazasz co sie dzieje z drugiej strony medalu,przyneta na glupia rybe nic wiecej. Myslicie ze dlaczego jest ta wojna o rope? jest tyle roznych metod czerpania energi,z wody,wiatru,ale wszystkie takie projekty sa blokowane,specjalnie po to zeby ten kto mial rope zadzil na calym swiecie.

Ludzie,otrząśnijcie sie,bo pewnego dnia sie obudzicie i znow nie bedzie teleranka.

[ Dodano: 2009-02-05, 15:04 ]
                                    Zamieszczone przez dj_zibi
                                    Do LPRu należysz??
                                    Nie naleze do zadnej parti,rzad mam w d.... tak samo jak kosciol...i nikt mi nie bedzie mowil jak mam zyc i w co wierzyc.

[ Dodano: 2009-02-05, 15:44 ]
                                    Moze ja tu cos przytocze: "Za kazdym razem gdy pozyczasz pieniadze od banku,nie wazne czy jest to hipoteka czy karta kredytowa,dane ci pieniadze nie tylko sa falszywe ale takze nie sa legalna forma konsygnacji,w zwiazku z tym uniewaznia to umowe i koniecznosc splaty,bo te pieniadze nigdy nie byly wlasnoscia banku. Niestety takie praktyki prawne sa tuszowane i ignorowane.

Poczytajcie sobie o tym banku federalnym to moze zrozumiecie o co chodzi z tym "kryzysem".

Skomentuj

Zamieszczone przez dj_zibi
                                      Do LPRu należysz??
                                      raczej do samoobrony
                                      Dzięki unii mamy rzekę euronów , szkoda tylko że przez urzędników i złodziei (na jedno wychodzi...) nie potrafimy z tego skorzystać.
                                      Gdyby nie unia było by u nas jak na ukrainie, o ile nie gorzej.
                                      Nawiasem mówiąc rolnicy którzy blokowali drogi i narzekali najwięcej teraz mają największe korzyści.

Kryzys czy nie kryzys - nomenklatura jest bez znaczenia , ważne jest to że niezależnie od tego jak tego zjawiska nie nazwiemy możemy z każdym dniem coraz bardziej odczuć jego konsekwencje, to nieco jak z samospełniającą się przepowiednią.
                                      Na pewno każdy słyszał tą anegdotkę o banku ? Bo to mniej więcej o to chodzi.

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
                                        Na pewno każdy słyszał tą anegdotkę o banku ? Bo to mniej więcej o to chodzi.
                                        Niestety nie.. Możesz przytoczy?

:mad: :mad: :mad:
                                        Normalnie szok http://www.loudspeakershop.eu/peerless-c-187_261.html
                                        Jeszcze wczoraj HDS 180 Exl kosztował 250 polskich złotych... A teraz? Sami zobaczcie...

Skomentuj

Czaruję...
                                        X