Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

pudła kartonowe

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

pudła kartonowe

koledzy wiecie moze gdzie mozna kupic pudla kartonowe? pudło musi miec wysokows minimum 95 cm i w tym jest problem. po prostu musze wyslac zamowione kolumny a nie mam w czym...

zrobić z mniejszych

Skomentuj

Firmy sprzedające meble wysyłkowo, np. antyki, pakują je okręcając wielokrotnie folią, pod którą wkładają kartonowe kawałki.

Skomentuj

ja zawsze kupuje steropian i nim obkladam kolumne, potem tektura falista i strech na koniec

Skomentuj

zabezpiecz roki kartonami lub czyms innym, owiń folią bąbelkową, kawałkami kartonów a na koniec całość dobrze owiń stretchem. Sposobów jest sporo żeby dobrze zabezpieczyć kolumny i nie muszą to być duże kartony :wink:

Skomentuj

Chyba, że masz podkłady pod panele, też się świetnie sprawdzają, kilka dni temu właśnie tak wysyłałem kolumny i nic sie nie stało.

Skomentuj

djrobo, poszukaj hurtowni oferujacej opakowania i plastiki dla gastronomi. kolega ma taka hurtownie i tak duze kartony sa po "menu boxach" firmy huhtamaki

przejdz sie tez na tyly takich sklepow jak JYSK i podobne - po kazdej dostawie masz wielki stos kartonow wywalonych :P

Skomentuj

jaki JYSK ? ;]
                idziesz do pierwszego lepszego, nawet osiedlowego sklepu ;]

Skomentuj

Czaruję...
                X