Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

szukam alternatywy dla Terminala głośnikowegowego...

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

szukam alternatywy dla Terminala głośnikowegowego...

witam szukam alternatywy dla Terminala głośnikowegowego http://www.loudspeakershop.eu/termin...ny-p-1192.html

chodzi bym mógł umieść w 32mm mdf tylko te jedne znalazłem ,ale sa nie ładne może znacie coś innego?

W polinku mają wybór, z tym, że na max 28mm.

Skomentuj

nowy1, a nie lepiej wziąść normalny terminal i zrobić pod niego podfrezowanie w kolumnie od środka aby go bez problemu przykręcić?

Skomentuj

Zamieszczone przez bart210
        W polinku mają wybór, z tym, że na max 28mm.
        to wiem ale szukam 32 minimum bo do wzmacniacza tez ma iśc granit 3 cm !

Skomentuj

nowy1 może coś takiego, dwa w jednym, a może być trzy jak się dołoży jeszcze zwrotkę.

Skomentuj

A że tak zapytam , ta blacha nie powoduje zwarcia obu terminali ? z tego co widzę są bezposrednio pod blachę.

Skomentuj

Rfck, przyjrzyj się zdjęciom - widać wyraźnie przekładki tworzywowe między blachą a zaciskiem :)

Skomentuj

Jak byś się przyjrzał z bliska to zobaczysz białe teflonowe podkładki, a od spodu podkładka jest na całej powierzchni.

Skomentuj

Zamieszczone przez Rfck
                  A że tak zapytam , ta blacha nie powoduje zwarcia obu terminali ?
                  Jak widać są podkładki, i dodatkowo było sprawdzane miernikiem.

Skomentuj

funiax1, kurna, całkiem fajne te twoje terminale :mrgreen: gratuluje :wink:

Skomentuj

A no są :smile: nie zauwazyłem ich ale to dobrze, nie rzucają sie w oczy.
                      Pada mi na wzrok ;-)

Skomentuj

Czaruję...
                      X