Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jaki LCD 40-42" do 3k zł

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jaki LCD 40-42" do 3k zł

Witam!!!

Tak jak w nazwie tematu rozglądam się za jakimś telewizorem LCD o przekątnej 40-42". Moje wymagania to Full HD, kilka wyjść HDMI, i najlepiej aby to był jakiś Samsung. Za wszelką pomoc z góry Dziekuję. Pozdrawiam

Możesz śmiało kupować LE40A551 lub 40A615, od marca będą znowu dostępne w polskim Samsungu. Obecnie brak, podobnie jak pozostałe 98% palety modeli No chyba żeby u idiotów, ale cenna już inna. Najsensowniejsze 2 modele.

LE40A656 ma jeszcze 100Hz - wedle uznania, ale powyżej 3000 już, ale nadal nie ma DVB-T MPEG4, więc HD będziesz miał tylko z platform cyfrowych (cyfra, polszmat, n), ale 40A756 to już inna półka cenowa (choć i lepsza matryca).

http://elektroda.com.pl/index.html?d...ch_query=le40a
    ONKYO TX-SR501E | Monacor SPH165KEP + Vifa XT19

Skomentuj

a słyszeliście jak zatrzymali grupe osób która sprzedawałą TV LCD przez internet np. w obudowach samsunga a w srodku były jakieś szrotowate części z innych gorszych telewizorów? Nie znam szczegółów ale słyszałem o tym, ciekawe kto sie pierwszy kapnął , czy użytkownik czy dopiero jak poszło na gwarancję do producenta ;-)

Skomentuj

juz pisałem ...i powtórzę ...
        PANASONIC ;p

PS nie lec na zadne ficzery których i tak nie wykorzystasz u nas przez najblizsze 10 lat ....bo predzej zestarzeje sie telewizor i bedziesz chcial go wymienic

teraz tylko bedziesz dodatkowo bulił za takie dodatkowe pierdoły...a tą kase lepiej włożyc w jakość obrazu oraz solidnosc wykonania !

niestety takie mamy czasy pismacy nie wiedza co pisza nie wiedza jak sie testuje taki sprzet..... a punkty w ich rankingach dostaja sprzety z pierdolkami ktorych albo obecnie nie da sie wykorzystac i przez 10 lat sie nie da....albo za dane techniczne "pseudo producentow" ktorzy zamiescili tam np pomiar kontrastu 1:10................0 tylko malo kto wie jakie warunki musza byc spelnione by taki wynik osiagnac (czytaj... NIE DA SIE w domowych warunkach przy normalnym ogladaniu ;p) ...wiele jest takich przykladow

Skomentuj

Panasonic ale tylko PLAZMA. Zadne tam LDC, ktore nadaja sie tylko do ogladania pulpitu w windozie.

Kontrast uzyskiwany relnie wynosi okolo 1000 i jest bardzo duza wartosc.

Skomentuj

Z plazm to tylko PZ8 zostaje, PV i PY są wycofywane bo to stare modele i nie najlepsze. Tak czy siak dostępności Panasonica są bardzo marne, a jak są teraz to w kijowej cenie.

Skomentuj

Zamieszczone przez amdr
              Z plazm to tylko PZ8 zostaje, PV i PY są wycofywane bo to stare modele i nie najlepsze. Tak czy siak dostępności Panasonica są bardzo marne, a jak są teraz to w kijowej cenie
              Nie stare tylko inne. PV to po prostu HD Ready...
              Dostepnosc Panasonica jest dobra.

Skomentuj

prowadzę sklep internetowy to wiem. jest zła i to stare modele, stare generacyjnie.

Skomentuj

zgadzam się z admr
                  za dobra i "świeżą" generacyjnie plazmę trzeba słono zapłacic.
                  Sam stałem niedawno przed wyborem nowego telewizora.
                  Miałem w domu plazmę LG 40`` i 37`` lcd samsunga a dokłanie LE37a552 z piątej bardzo udanej serii. Niestety Lg miał tylko HD Redy 13..x768 rozdzielcośc i aż 850W!!! pobór prądu a samsung full hd i tylko 160W poboru. Poza tym mam bardzo ciemny pokój w ktorym miał byc nowy telewizor i wielkiej różnicy w konraście nie było widac więc wybór padł na samsunga i jestem z tego wyboru bardzo zadowolony.

Skomentuj

Czaruję...
                  X