Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Czas na relaks!

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Czas na relaks!

Przyszedł facet do domu i nie ma co robić. Siedzi przed telewizorem i tak sobie myśli... może by se konia zwalić?!? Jak pomyślał tak zrobił. Po wszystkim zachciało mu się pić. Poszedł do lodówki, otworzył napój gazowany(psssst) i się napił. Wrócił z powrotem do pokoju i dalej nie ma co robić.
    - A może by tak jeszcze raz - pomyślał facet.
    Jak pomyślał tak zrobił. Potem oczywiście zachciało mu się pić....
    Po ugaszeniu pragnienia przyszedł do pokoju, rozłożył się na kanapie i powiedział sam do siebie:
    - achhh, to jest dopiero życie: dziwki, szampan.......

przyszła baba do lekarza a lekarz zachorował i poszedł do kasy zjebów!
    :/

Skomentuj

Kocur, niezle

Skomentuj

mnie też się ten dowcip podoba, dlatego go tu umieściłem bo już dawno przy dowcipie sie tak nie uśmiałem

Skomentuj

to ja mam lepszy

przychodzi baba do lekaza i mowi
          -panie doktorze moj mąż ma 40cm interes co ja mam zrobic??
          -ile pani juz jest z mężem??
          -20 lat
          -to czemu panie wczesniej z tym problemem nie przyszla
          - no bo wczesniej on mnie nim kochal a teraz mnie nim bije !!!

Skomentuj

....

Skomentuj

Nowa nauczycielka geografii przychodzi do klasy na lekcje i mówi:
              - Dzisiaj porozmawiamy o tym, co to jest globus.
              Klasa na to chórem:
              - Spadaj ty stara dziwko!
              Nauczycielka rozpłakała się, wybiegła z klasy i poszła do dyrektora.
              - Koleżanko - mówi dyrektor. - Ja pani pokażę jak należy z nimi postępować. Po chwili dyrektor wchodzi do klasy i zaczyna:
              - Cześć, małe s.....syny!
              - Czołem, łysy ch...!
              - Dzisiaj będzie o tym, jak się zakłada kondoma na globus.
              - Na globus? - dziwi się klasa. - A co to jest k... globus?
              - Od tego właśnie zaczniemy...

Skomentuj

ciekawe czy widać włochy na globusie

Skomentuj

Pewien facet mial przyjaciela.Takiego dobrego,oddanego,od serca...od lat. Czlowiek ten byl sparalizowany i wiekszosc zycia spedzil na wozku nie liczac łózka.No wiec pewnego dnia ten facet postanowil odwiedzic swojego przyjaciela.siedzieli sobie wieczorem,gadali,popijali wino az w pewnej chwili ten na wozku prosi kumpla:
                  -Sluchaj czy bylbys tak mily i skoczyl na pietro i przyniosl mi cieple skarpety?zimno mi sie strasznie zrobilo.
                  -nie ma sprawy..juz lece
                  wchodzi na gore,otwiera drzwi i ...pomylka.w pokoju siedza 2 nastoletnie corki przyjaciela.a ze byly calkiem ponetne postanowil wykorzystac sytuacje i mowi do nich:
                  -wasz tato wysylal mnie tu zebym was przelecial
                  -niemozliwe-krzyknely-na pewno tak nie bylo!
                  -alez oiczywiscie ze tak,jak nie wierzycie to mozemy sprawdzic.
                  facet wychyla sie z pokoju i krzyczy:
                  -Obie?
                  -Tak, obie!

[ Dodano: 2004-11-06, 14:19 ]
                  3 kolesi spotyka sie i opowiadaja jak zadowalaja swoje zony!
                  Pierwszy -amerykanin-"ja to biore swoja do kasyna,pogramy w black jacka,ruletke...pozniej seks w ubikacji.....mowi ze za mna szaleje
                  Drugi - francuz_"ja podbnie jak moj przedmowca,ale skromniej. Jemy kolacje przy swiecach,pijemy wino,pozniej seks francuski w przydroznym motelu.Mowi ze za mna szaleje..."
                  Trzeci- Polak ze Slaska" ja to przychodza z szychta najebany......sciongom koszula......jem ŻURRR....dupcza żona..........ida spac"
                  na to dwaj pozostali "No akiedy ja doprowadzasz do szalenstwa?"

[ Dodano: 2004-11-06, 14:22 ]
                  Akcja toczy się w jednostce wojskowej.
                  Jakiś koleś starszym stopniem zarządził zbiórkę i apeluje do żołnierzy:
                  -macie dwa dni czasu żeby wszystko wyglancować na jednostce ponieważ przyjeżdza matka Boska!
                  Wszyscy byli w szoku, że przyjeżdza tak ważna osoba no więc wzięli się do roboty.
                  W każdej sali już błyszczy, kto mógł to krzyżyki na szyi uwiesił dla świrunku, chłopaki gotowi na przyjazd czekają na zbiórkę!
                  No i nadeszła ta chwila. Wszyscy już na zbiórce, starszy mówi:
                  -baczność!!!, Bosek wystąp matka przyjechała!

[ Dodano: 2004-11-06, 14:23 ]
                  syn do ojca
                  - tato, odbyłem dziś swój pierwszy stosunek seksualny
                  - to wspaniale, siadaj i opowiadaj
                  - nie tato, lepiej postoje

[ Dodano: 2004-11-06, 14:24 ]
                  Facet byl na wakacjach w Chinach i wielokrotnie korzystal z uslug lokalnych domow publicznych, jednak ani razu nie uzywal kondoma. Tydzien po powrocie do domu z przerazeniem dostrzegl iz jego przyrodzenie pokryte jest zolto-fioletowo-zielonymi krostami. Odkrywszy to, czym predzej udal sie do lekarza. Lekarz zrobil testy i po godzinie oswiadczyl:
                  - mam zle wiadomosci, choroba, ktorej sie pan nabawil jest bardzo rzadka, i niestety niewiele o niej wiemy, obawiam sie ze jedynym wyjsciem jest w tej sytuacji amputacja..
                  zalamany typ mowi
                  - to nie mozliwe, musi byc jakies inne wyjscie, zasiegne drugiej opinii..
                  Udal sie tym razem do chinskiego specjalisty, z nadzieja ze jako iz zlapal to swinstwo wlasnie w Chinach, ten bedzie wiedziec cos wiecej. Po przebadaniu go chinczyk oswiadczyl:
                  -to xiun yong, rzadka choroba
                  koles pyta wiec:
                  -ale czy rzeczywiscie trzeba amputowac?
                  na co chinczyk:
                  - nieee, nie martw sie...
                  typ odetchnal z ulga, a chinczyk ciagnal dalej
                  -... ta chciwa zachodnia lekarz, od razu na wszystko operacje, nie martw sie, zaoszczedzisz pieniadze, poczekaj dwa tygodnie a sam odpadnie...

[ Dodano: 2004-11-06, 14:31 ]
                  no to na koniec takie fajne kultowe

Mlody hipis wsiada do autobusu i zauwaza mloda i bardzo ladna zakonnice. Siada wiec kolo niej i pyta czy nie chciala by z nim uprawiac seksu?
                  - Nie - odpowiada zakonnica - Jestem poslubiona Bogu. Wstaje i zmieszana wysiada na nastepnym przystanku. Kierowca autobusu, który slyszal cale zajscie odwraca sie i mówi:
                  - Jesli naprawde chcesz sie z nia przespac to moge ci powiedziec jak.
                  - Nawijaj - odpowiada hipis.
                  - Ona codziennie chodzi o pólnocy na cmentarz na nocne
                  modlitwy.Wystarczy, ze ubierzesz sie w biala szate z kapturem, obsypiesz brode fluorescencyjnym proszkiem, wyskoczysz znienacka i powiesz ze jestes Bogiem. Tak tez hipis zrobil. Przebral sie, wyskoczyl zza nagrobka i powiedzial, ze jest Bogiem i chce sie przespac z zakonnica. Zakonnica zgodzila sie bez gadania, ale poprosila, zeby byl to stosunek analny, bo musi ona pozostac dziewica. Hipis zgodzil sie, a gdy skonczyl zrzucil kaptur i krzyknal:
                  - Ha, ha, jestem hipisem.
                  - Ha ha - krzyknela zakonnica - jestem kierowca autobusu.

Mały chłopczyk wraz z tatusiem znaleźli w lesie małego jeżyka. Leżał pod kępką trawy i drżał z zimna. Chłopczykowi zrobiło się żal jeżyka i poprosił tatusia, żeby zabrali jeżyka do domu. Tata się zgodził, i tak jeżyk zamieszkal u nich. Chłopczyk bardzo dbał o jezyka, poił go mleczkiem i dawał mu najlepsze owoce. Jeżyk zajadał ze smakiem i nieraz - ku zdziwieniu chłopca - pomrukiwał z zadowoleniem. Na zimę jeżyk - jak przystało na wszystkie porz?dne jeżyki - zapadł w zimowy sen. A na wiosnę jeżykowi urosły skrzydła, na czole wyrósł róg i odleciał przez niedomknięte okno. Wtedy stało się jasne, że chłopczyk z tatusiem nie przyniesli z lasu jeżyka, tylko jakies chuj wie co...

Skomentuj

* Czemu wąż nie ma jaj?.... bo był by h...em.

*Przychodzi żul do monopolowego i mówi do sprzedawczyni:
                    - czy ta wódka jest świeża
                    - co ty pieprzysz pijaku! Durny jesteś?jak wódka możę być nieświeża?
                    - no tak bo wczoraj kupilem tu 2 butelki i po wypiciu źle się poczułem...

* Koleś cirpiący na bezsenność udał sie do lekarza po porade, on mu zalecił liczyć, aż
                    zaśnie.
                    Po pewnym czasie kolo znowu odwiedza lekarza, lekarz pyta:
                    - I co zrobił pan tak jak poleciłem
                    - Tak doliczylem do 15649
                    - No i i i pomogło?
                    - nie ku....wa bo musiałem juz do roboty wstawać.

Skomentuj

Jas i Malgosia bawia sie w dom. Jas probuje "obiadu" i mowi: Wiesz co, kotku, chyba jest troszeczke niedosolone... Malgosia: Niedosolone? Niemozliwe, przeciez sama odpowiednio solilam! Moze uwazasz ze za malo i ja nie mam racji? To co, ja nigdy nie mam racji, nawet jak posole odpowiednio obiad? Moze uwazasz ze w ogole nie posolilam i klamie!? Ja klamie??! Moze ja tylko klamie??! Moze w ogole uwazasz ze jak klamie to nawet nie jestem czlowiekiem zeby sie pomylic??! A moze uwazasz ze ja juz nie jestem czlowiekiem??! A moze ja juz nawet nie mowie po ludzku, a tylko szczekam???Mamoooo!!!! Jasiu powiedzial do mnie "ty suko"!!!!!

Wynaleziono maszyne przenoszaca podczas porodu czesc bólu z matki na ojca.Jedna para postanowila ja wykorzystac. Kobieta rodzi i krzyczy.Lekarz przekrecil pokretlem i przeniósl 10% bólu na ojca.
                      Patrzy kobiecie ulzylo, ale ojciec dalej sie usmiecha. No dal 40% bólu na ojca. Kobieta juz prawie rozluzniona a ojciec dalej sie usmiecha. Zdziwiony lekarz dal 100% bólu na ojca. Kobieta zaczela sie usmiechac, rozluznila a ojciec... dalej usmiechniety i zadowolony. Poród dalej przebiegl gladko.Po porodzie malzenstwo wraca do domu szczesliwe patrza a pod klatka MARTWY LISTONOSZ.

[ Dodano: 2004-11-06, 14:41 ]
                      Facet lekko na bani wraca do domu. Żona od razu, że pijak... tylko wódka mu w głowie... Facet sięga do kieszeni, wyciąga kartkę i mówi:
                      - Ok, przyniosłem test, zaraz zobaczymy, jaka ty obeznana i kulturalna jesteś!
                      - Zobaczymy, czytaj!
                      - Pytanie pierwsze. Podaj jakieś dwie waluty...
                      - Heh, no chociażby dolar i euro!
                      - Dobra, podaj dwa typy środków antykoncepcyjnych!
                      - Jejku, mogę ci co najmniej 10 podać.
                      - Wierzę. Pytanie trzecie. Podaj mi 2 rzeki w Islandii...
                      - ...
                      - Czemu milczysz? Aha, wiedziałem! Oprócz szmalu i seksu, żadnych zainteresowań!

[ Dodano: 2004-11-06, 15:39 ]
                      Cztery zakonnice idą do nieba i stają przed św. Piotrem.
                      Świety Piotr stawia przed nimi miske z wodą święconą i pyta pierwszą zakonnice:
                      -Czy siostra dotykała kiedyś męskiego członka?
                      -Tak, dotykałam go palcem.
                      -To niech siostra zanurzy tu ten palec a będzie rozgrzeszona i pójdzie do nieba.
                      Zanurza i odchodzi. Św. Piotr pyta następną:
                      -Czy siostra dotykała kiedś męskiego członka?
                      -Tak, miałam go w dłoni.
                      -To niech siostra zanurzy tu tę dłoń, a bedzie rozgrzeszona i pójdzie do nieba.
                      Zanurza i po chwili odchodzi. Już ma iść trzecia, ale w tym momencie wyrywa sie czwarta:
                      -No nie, jak ona tam dupe zanurzy to ja juz tego nie wypije!

Skomentuj

Jeden facet prowadził rodzinny interes - to była masarnia. On robił robotę a
                        żona załatwiała sprawy papierowe no ale starzał się powoli i zamierzał
                        przekazać interes synowi, tylko ze młody był trochę nie kumaty
                        - Chodź tu synu pokaże Ci jak się robi te parówki, Bo masz już 20 lat
                        a nic nie kontaktujesz o co biega w tym interesie.
                        - Dobra tatooo.
                        - Masz tu taką maszynę , do jednego otworu wkładasz barana a z drugiego wychodzą ci gotowe parówki.
                        Jasne?
                        - No ni bardzo tatooo.
                        - Kur.., tu dajesz barana , tu wychodza parówki przecież to proste, czego nie rozumiesz?
                        - Tato? a jest taka maszyna że się wkłada parówkę a wychodzi baran?
                        - Tak jest! Twoja matka

Skomentuj

Przyjeżdża nad rzekę złoty samochód. Wysiada z niego złoty facet - złoty garnitur, złote włosy, złote buty... Wyciąga złotą wędkę ze złotą żyłką, zakłada na złoty haczyk złotą glizdę i rzuca. Po 1 minucie wyciąga taką mizerną złotą rybkę i już ma ją wrzucić zpowrotem do wody a rybka krzyczy:
                          - a 3 życzenia?!?
                          - ......no dobra, mów - odpowiedział złoty

Skomentuj

- Tatusiu, dlaczego ty masz białą skórę, mama również ma białą skórę, a ja mam czarną?
                            - Synku, ciesz się, że nie szczekasz, taka była balanga!

Idzie Jasio z babcią przez park. W pewnym momencie babcia mówi:
                            - Zobacz Jasiu, pająk je biedronkę.
                            - A co to jest dronka?

Przychodzi baba do lekarza.
                            - Proszę się rozebrać.
                            - A gdzie mam położyć ubranie?
                            - A tu, obok mojego...

Przychodzi baba do lekarza w rajstopach na głowie. Lekarz pyta:
                            - Co się pani stało?
                            - Nic, to napad!

Wraca studentka z wakacji, zakłada nogę na nogę, a jedna noga mówi:
                            - Nareszcie razem.

Przychodzi baba do lekarza:
                            - Panie doktorze, chcę mieć nowy otwór...
                            Na to lekarz puka się w czoło
                            - Nie tu bo by mi mąż jajami oczy powybijał.

Rozmowa dwóch facetów:
                            - Dlaczego na swoją żonę mówisz flanelciu?
                            - To zdrobnienie...
                            - ?!?! Od czego???
                            - Ty szmato...

- Proszę pani ta stówa jest fałszywa.
                            - Boże! Wyglšda na to, że zostałam zgwałcona.

Nooo to by było na tyle

Skomentuj

Czaruję...
                            X