Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Użytkownicy :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Użytkownicy :)

No kochani akutalna liczba zarejestrowanych uzytkowników jest taka jak bardzo popularna i chwalona marka głosników:):)

heh 888 użytkowników. Forum sie rozrasta :)

Skomentuj

To są super głośniki co wy chcecie jedne z najlepszych....:)
      Jeszcze troche i 1000 stuknie:)

Skomentuj

nie no Maxi, ma racje 888 to siwtne glosniki hahahahaha

Skomentuj

No a co, a te nowsze czy coś tam 999 to jest dopiero cud techniki...... hehehe

Skomentuj

Maxi w chojnicach Tam na deptaku w strone koscioła w tym elektronicznym to n awystawie jakie cudne 888 sa:)
            A mozna tam u ciebie kupic jakies tonsili lub tesle?

Skomentuj

Hehehe.... a ten sprzedawca jaki fajny.... z tego gościa to ja tam normalnie nie wyrabiam... niby koleś zna sie na elektronice i takie tam ale ja tam go wogóle z daleka omijam, bo raz nawet sprzedawał jak miał wypite a jak już sie z nim gadać zacznie to już ze śmiechu nie idzie wytrzymać
              A co do tego czy można kupić Tesle czy Tonsila to raczej można, jest sklepik muzyczny na dworcowej (zaraz koło dworca), mają tam pare głośników ale Tonsila czy tesli nie widziałem. Chyba że wysokotonowe (Tonsila czasami mają), z teslą sie nie spodkałem. Mają za to dużo noname i oczywiście alphardy
              Ale jak sie tam z nimi zagada to mogą ściągnąć na zamówienie ale to już troche wyjdzie. No i sprzedawcy są mili można z nimi zawsze pogadać:)

Skomentuj

:)

Ja myślałem, że chodzi o ilośc użytkowników równą "TONSIL" (zapis w systemie trzydziestodwójkowym) :PPP

Skomentuj

Czaruję...
                X