Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Policyjny kogut 16LED - Wykonanie płytki

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Policyjny kogut 16LED - Wykonanie płytki

Witam jestem młodym elektrykiem dopiero się uczę i mam mały problem interesowało mnie zrobienie jakiejś błyskotki ;p coś w tym stylu i znalazłem POLICYJNY KOGUT spodobało mi się to i postanowiłem go zmontować
    Link
    znalazłem tez do niego drugi schemat
    Link2
    I teraz powiem o co chodzi :)
    Mam laminat ten specjalny papier do drukowania na nim schematu i tu jet problem bo mam program prome95 i kompletnie go nie kumam ;] tz. nie wiem co i jak itp. (czarna magia) i nie wiem jak zrobić w nim ten schemat co jest w linku 2 na 2 rysunku i tu jest moja prośba do was prosił bym kogoś żeby zrobił mi ten schemat morze być w innym programie czy tam gdzie kto woli :) i przesłał mi go ale już gotowego do wydrukowania :) z góry wielkie dzięki

A i jeszcze jedno on w tym sklepie kosztuje 34zł niezmontowany opłaca się go samemu zrobić ? chodzi mi o to czy wyjdzie w podobnej granicy cenowej czy może drożej albo taniej :)
    Jeszcze raz dzięki i czekam na schemacik żebym mógł już go obrazu wydrukować

samzi, jak ktos mialby to zrobic za ciebie to sei niczego nie nauczysz. albo kupisz gotowa plytke, albo sciagaj eagle'a i projektuj sam

Skomentuj

ha łatwo powiedzieć trudniej zrobić ;]. o to chodzi ze ja nie umiem projektować w tych programach może jakaś instrukcja poradnik ?

Skomentuj

Sa w ineternecie kursy obslugi programow kolego samzi, wystarczy poszukac. Google nie gryzie.

Skomentuj

no nie ;p ;] będzie trzeba czegoś poszukać ale nie ma to jak gotowiec xP.
          Ale dobra odpowiedzcie mi przynajmniej na te 2 pytanie
          w tym sklepie ten układ kosztuje 34zł niezmontowany opłaca się go samemu zrobić ? chodzi mi o to czy wyjdzie w podobnej granicy cenowej czy może drożej albo taniej :)

Skomentuj

wszystko zalezy od tego gdzie i ile kupujesz. jakbys kupowal czesci na jedna sztuke w lokalnym sklepie i mialbys uczyc sie trawic od zera to wyjdzie drozej.
            jak masz juz jakis sprzet, doswiadczenie a czesci bys kupowal hurtowo np od kilku allegrowiczow na wieksza ilosc produktow to wyszloby sporo taniej

Skomentuj

Czaruję...
            X