Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Standy

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Standy

Kończe robić monitory. Zostalo mi nalozyc fornir i czekam na przetworniki Lecz nie mam jak rozmiescic ich po pokoju wiec potrzebne sa standy. Co myslicie o takim projkecie:

Podstawa granit 30x40cmx4cm ( moge miec 2 sztuki za wieksza falszke ) a podpora z plyty wiorowej prostopadloscian jakis i podstawka pod monitory tez z wioru 2 plyt 18mm zlaczonych o wymiarach podstawy glosnika + 2cm z kazdej ze stron. Podpora podstawki by byla pusta w srodku i wypelnilbym ja piachem. Calsoc z plyty wiorowej bym ofornirowal pod kolor kolumn. Jesli macie jakies propozycje lub projkety prosze o wpisy

Tylko zastanów się jak chcesz przymocować "prostopadłościan" do podstawy granitowej. To musi być solidne mocowanie, żeby podczas podnoszenia piach nie wysypał Ci się na podłogę :razz:

Skomentuj

Zamieszczone przez konradzik88
      podstawka pod monitory tez z wioru 2 plyt 18mm zlaczonych o wymiarach podstawy glosnika + 2cm z kazdej ze stron
      moim zdaniem będzie to nieciekawie wyglądać, zrób idealnie rozmiarów monitora albo minimalnie mniejsze :)

Skomentuj

oby sie monitor nie spierdzielil :P w granicie beda nawierty i od dolu dlugimi srubami sie przymocuje

Skomentuj

Czaruję...
        X