wydaje mi sie ze pora tez wprowadzic zmiany w dziala ogloszen - np dodac mozliwosc wywalania ogloszen przez autora
Widać mało kto czytał regulamin działu ogłoszeń...
4. Ogłoszeniodawca ma obowiązek powiadomić Administratora lub Moderatora poprzez PW o utracie ważności ogłoszenia przed czasem jego wygaśnięcia ustawionym przy dodawaniu ogłoszenia
Myśle, że generalnie moderatorzy "nie są czepialscy" - widać to po składni, czy sposobie wypowiedzi niektórych osób; to forum jest dużą społecznością, chłopaki robią dobrą robote, no ale niestety nowych trzeba "cisnąć", a nie widze tematy "[...] POMOCY !!!!!!!!!!!!!", czy w dziale ogloszeń "sprzedam głośniki, supertruper" etc - niestety jestem zdania, że moderacja powinna być bardziej restrykcyjna, zwłaszcza dla nowych userów
ja też popełniam trochę błedów - głównie ortów, czy zjedzonych znaków, no ale są pewne granice, które świadczą o stosunku i szacunku do innych userów
dj_zibi tak tu na forum sobie wymieniamy uwagi, a ja nie wiem czy sprawa aktualna czy nie i żadnej wiadomości od Ciebie nie dostałem. Działanie PW to jedno, a rzetelność to drugie - zwłaszcza, że w przeciwieństwie do mnie wiedziałaś o kłopotach z PW....
BTW
Jako, że nie mam GG (i generalnie jestem jego przeciwnikiem) nawet nie klikałem w przycisk GG na forum bo nie sądziłem, że z poziomu forum można bez posiadania GG coś wysłać. Wierzyłem w działanie PW i tyle.
No nic. Tak offtopicowo muszę dodać, że ostatnio miałem kilka niemiłych przygód z brakiem solidności i rżnięciem głupa, więc dołożyło się to do mojego rozgoryczenia. Ja to chyba z innej epoki jestem...
wydaje mi sie ze pora tez wprowadzic zmiany w dziala ogloszen - np dodac mozliwosc wywalania ogloszen przez autora
4. Ogłoszeniodawca ma obowiązek powiadomić Administratora lub Moderatora poprzez PW o utracie ważności ogłoszenia przed czasem jego wygaśnięcia ustawionym przy dodawaniu ogłoszenia
tak, masz racje. ale nie kazdy to zglasza a jak nawet zglosi to nie ma pewnosci ze dany moder jest obecnie na forum
[ Dodano: 2009-04-01, 09:04 ]
Zamieszczone przez kaczortrex
no ale niestety nowych trzeba "cisnąć", a nie widze tematy "[...] POMOCY !!!!!!!!!!!!!", czy w dziale ogloszeń "sprzedam głośniki, supertruper" etc - niestety jestem zdania, że moderacja powinna być bardziej restrykcyjna, zwłaszcza dla nowych userów
kazde ogloszenie gdzie nie ma ustawionej daty wygasniecia odrazu laduje w koszu. jedni maja pretensje, inni wystawiaja ponownie a jeszcze inni rezygnuja
na tym przykladzie widac kto czyta regulamin :P
no a o literowki sie nie czepiamy bo to nie elektroda ;]
GG to dzis chyba jak telefon.Kto go nie ma tego nie w sieci.
Ja bym nawet dal taka opcje przy rejestracji ze link aktywacyjny by szedl wlasnie na podany w formularzu rejestracyjnym numer GG.
tak, masz racje. ale nie kazdy to zglasza a jak nawet zglosi to nie ma pewnosci ze dany moder jest obecnie na forum
[ Dodano: 2009-04-01, 09:04 ]
Zamieszczone przez kaczortrex
no ale niestety nowych trzeba "cisnąć", a nie widze tematy "[...] POMOCY !!!!!!!!!!!!!", czy w dziale ogloszeń "sprzedam głośniki, supertruper" etc - niestety jestem zdania, że moderacja powinna być bardziej restrykcyjna, zwłaszcza dla nowych userów
kazde ogloszenie gdzie nie ma ustawionej daty wygasniecia odrazu laduje w koszu. jedni maja pretensje, inni wystawiaja ponownie a jeszcze inni rezygnuja
na tym przykladzie widac kto czyta regulamin :P
no a o literowki sie nie czepiamy bo to nie elektroda ;]
nie chodzi mi o literówki, ale bardziej o netykietę i pewien sposób zachowania
GG to dzis chyba jak telefon.Kto go nie ma tego nie w sieci.
Ja bym nawet dal taka opcje przy rejestracji ze link aktywacyjny by szedl wlasnie na podany w formularzu rejestracyjnym numer GG.
Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia i czasem to prowadzi do kompletnej iluzji...
Użytkowników GG jest niecałe 10mln (chyba około 8 ), a internautów ponad 600mln, więc jestem w bezwzględnej większości :razz:
Skomentuj