Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Gdzie kupić: gąbke 2cm, okleine pcv szpachle samochodową.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Gdzie kupić: gąbke 2cm, okleine pcv szpachle samochodową.

Chodzi o adresy sklepów lub namiary w warszawie, naprawde bardzo ważne!
    serdecznie dziękuje (ważne ważne)

gobke w sklepie tapicerskim okleine tam gdzie tapety a szpachle samochodowa w sklepie z czesiami do smochodow

Skomentuj

1. Adres jakiegoś sklepu tapicerskiego w wawie?
      2. Po okleine byłem w obi ale nie mieli, może jakiś adres?
      3....adresi?>

Skomentuj

wiesz ja nei z wawy to nie znam adresow tam
        pozdro

Skomentuj

a byles w praktikerze badz castoramie ??? tam powinno byc wsio moze byc jedynie problem z okleina ale watpie

Skomentuj

ja w castoramie w szczecinie folie kupowalem ale za to nie bylo szpachli ;] ale na niektorych stacjach benzynowych jest szpachla
            pozdro

Skomentuj

SZPACHLA W SKLEPACH LAKIERNICZYCH - ( z lakierami do samochodów ;-)

Skomentuj

o ja pier... jak można pytać o takie coś?? Trochę wstydu!!!!

Skomentuj

Nie wiem...
                  Byłem w 2 sklepach tapicerskich, nie chcieli mi gąbki sprzedać w małej ilosci, hurdowania w gdańsku do której dzwoniłem chce...
                  Byłem w OBI LirojMerlin i w... już nie pamiętam. Nigdzie nie ma grubej gąbki, okleine znalazłem w liroju, ale taka jakas niemrawa.
                  Szpachli samochodowej jescze nie szukałem
                  I to jest głupie pytanie?

Skomentuj

o ja mam takie pytanie , uzywacie szpachli samochodowych bo do drewna sa goowniane ,a co sadzicie o szpachli wodnej ?? sa dostepne w castoramie , nie drogie a poza tym jak wyschnie (schnie w kilka do kilkunastu min)to jest dosyc twarda :)

moze niech ktos sie wypowie na temat takiej wlasnie wodnej szpachli ??

pozdrawiam

Skomentuj

Byłem w OBI LirojMerlin i w... już nie pamiętam. Nigdzie nie ma grubej gąbki, okleine znalazłem w liroju, ale taka jakas niemrawa.
                      Szpachli samochodowej jescze nie szukałem
                      I to jest głupie pytanie?
                      szpachli poszukaj w lasnie w liroju ... z wlu knem jak potrzebujesz ...grubsza ilosc polozyc ... a jak wykoczeniowa to mysle ze kolesie tez Ci doradza :)

Skomentuj

ja niedociaglosci zalewalem vikolem a potem go papierem sciernym dojechalem i jest lajcik :]

Skomentuj

Czaruję...
                        X