Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

gdzie w necie kupic lm3886?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

gdzie w necie kupic lm3886?

czy znacie jakies sprawdzone sklepy internetowe gdzie mozna kupic sprawne lm-y?

Z www.poltronic.com.pl miałem 4 z czego 3 byly ok.Tanio maja na www.lewandowscy.pl ,ale jeszce od nich nie brałem.

Skomentuj

tez kupuje w poltroniku ale trafia sie tam wyjatkowo duzo nidziałajacych kostek. trzeba zawsze kupowac jedna na zapas:)

Skomentuj

heh to jak ja robie bpa200 to bede musiał kupic z 6 sztuk i jeszcze kurcze zrobic osobną końcowkę mocy na jednym lm by sprawdzic czy aby na pewno działają jak nalezy.

Skomentuj

poltronica to mam na miejscu w sumie ale kiedys kupilem 5 tda2050 i zadna nie dzialala wiec wolalbym gdzie indziej, a bral ktos moze w www.cybor-tech.com.pl sa po 14zl
          btw zauwazyliscie ze lm3876 zawsze jest drozszy?

Skomentuj

mkul to widze ze ja miałem wiecej szczescia. kupiłem poltronicu 5szt tda 2050 i trzy działaja. trzeba sprawdzac pod napisami czesto sa ukryte inne oznaczenia. w tym przypadku czesto jest tda2003 i co najlepsze ta działa tylko jest zasialna zupełnie innym napięciem.

aha. a tak wogóle to kupiłem tam dzisaj 2szt lm3886 i działają! oby jak najdłużej

pozdro

Skomentuj

Czaruję...
            X