Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Chętnie wezmę ARN'a 226

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Chętnie wezmę ARN'a 226

Chętnie przyjmę tanio takiego Arn'a w wersji 8 ohm - tanio. Już mi się słuchawki nudziły a moje pierdzidła co mam je teraz to basu 0.
    Pozdro

[ Dodano: 2004-11-07, 14:36 ]
    Albo cokolwiek innego 20 cm 8 ohm ...

Mam ARN 226-04/4 wraz z obudową z dzieału konstrukcje Sub Saprco, bez wzmacniacza. Jak coś to na gg sie odezwij.

Skomentuj

a ja chetnie pozbył bym sie 226/03/04

Skomentuj

panowie to nie gielda

Skomentuj

A moze dorobic pod forum GIELDA ?? ostatnio duzo postow sprzedam,kupie,zamienie....

Skomentuj

Pomysł z giełdą jest dobry - nie wiem tylko jak się na niego zaopatruje Js. Swojego czasu prowadził dział sprzedam i chyba nie chciał by "konkurencji" na stronie. Myślę jednak że wprowadzenie działu sprzedam ( oczywiście z pewnymi ograniczeniami ) wyszło by na korzyść dla większości użytkowników.

Skomentuj

Juz bylo walkowane o tym n! razy. Nie przejdzie ten pomysl. Nigdy.

Skomentuj

Sorki zapominam sie.

Skomentuj

wczesniej bylo napisane ze w off topic mozna pisac co sie chce ;] wiec oferty wg mnie tez moga byc... ale to nie moje forum ;]
                  ps. ja bym wolal kupic cos od kolegi z forum niz na allegro ;]
                  pozdro

Skomentuj

zawsz było mówione że off topic to off topic a nie pchli targ i jedyną osoba któram oze tu chandlowac ile jej siepodoba jest J.S.

a propo sprzedawania, to powstałą taka stdonka www.audiomania.prv.pl i tak zapewne jest dział ogłoszenia gdzie można sie pytac o kupno i skłądac oferty sprzedaży wiec niewidze problemu !!!!!!!!!

Skomentuj

Temat powraca.
                      Dlaczedo nie rozmawiamy o tym z samym JS tylko ludzmi do których ten serwis nie należy.
                      Ja także jestem za działem kupie sprzedam, oczywiście asortyment byłby np sortowany przez JS aby nie robić mu konkurencji.
                      Ja z chęcią sprzedałbym swój stary DVD i nie sądzę zeby była to konkurencja dla JS tym bardziej ze urzadzenie jest czesciowo uszkodzone.
                      JS wypowiedz sie na ten temat.
                      Pozdrawiam.

Skomentuj

Jezeli juz, to albo wszystko, albo nic.

Z reszta, Igod sie kiedys wypowiedzial z tego co pamietam.

Ludzie - nie da rady.

Z reszta, Budzik dobrze napisal, jest nowa stronka, jest dzial ogloszenia. Tam mozna.

Skomentuj

Moze JS by sie zgodzil jesli od kazdej sprzedanej rzeczy 5% ceny szlo by do niego

Skomentuj

qrde ludzie jużt obyło, co wy chcecie i tak nic z tego niebedzie i prawidłowo to nie giełda, za chwile ukaze sie pełno ofert sprzedamgłosniczki 1,5 Wata od jamnika itp itd a zapewne Igom ma morale i woli takieg forim nie zakładac nić rypać na tym nędzne 5% ... ja na jego miejscu w przypadku tych 5% czy jakiejkolwiek sumy wstydziłbym sie za siebie i wybrałbym opcje 1 czyli ...

... poco komentowac i tak z tego nic niebedzie bo en temat już BYŁ i NIEWRÓCI WIECEJ :)) a od sprzedawania jest allegro

Skomentuj

Czaruję...
                            X