Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

To forum to juz jest syf!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

To forum to juz jest syf!

Szczerze brakuje mi czasow starego forum , ktorego pewnie wiekszosc z was w ogole nie zna , ale wtedy panowala bardzo przyjacielsa atmosfera bez jakich kolwiek problemow.

Facet, jak Ci nie pasuje to nikt Cie tutaj nie trzyma, to właśnie tacy jak Ty niszczą tą fajną atmosfere :!: :!: :!:

Skomentuj

UWAGI MODERATORA
      dalex1, czy tobie dzieciaku odbija?
      sam robisz zamieszanie i nie "przyjacielaska atmosfere" i masz jeszcze pretensje?

zawsze jest tak ze jakis gnojek robi cos zle i nie potrafi tego przyjac do siebie a wszystkiemu winni jestesmy oczywiscie my

dalex1, masz ostatnia szanse zeby sie uspokoic. jak jej nie wykozystasz to dostaniesz zakaz pisania :!:

Skomentuj

dalex1,moze nie pamietam starej atmosfery ale w przeciwienstwie do Ciebie ta mi bardzo odpowiada.

Skomentuj

Obrazilem sie na was :P
          Bez komentarza

Skomentuj

O, dalex1, dawno Cię tu nie było. W tym roku napisałeś już 16 postów, z czego w 3 się plujesz na coś :lol:

Skomentuj

dalex1 toś się wyrwał
              Zwróć może uwagę na fakt, że kiedyś to forum miało niespełna tysiąc zarejestrowanych użytkowników - teraz jest tu nas trochę więcej. Pokaż mi proszę tak dużą społeczność, w której nie rodzą się w ogóle konflikty.
              Nawiasem mówiąc właśnie Twój wątek jest wybitnie konfliktogenny (sorry za neologizm, ale nie znalazłem właściwego określenia w słowniku) :!:
              Przyznam szczerze, że trochę mnie śmieszy Twój post, a to z prostych przyczyn:
              1. Jest pozbawiony celu
              2. Nie wiadomo do kogo kierujesz swoje żale
              3. Wnosi do życia forum okrąglutkie ZERO treści merytorycznej
              4. Przypomina mi trochę płacz przedszkolaka, bo mamusia nie kupiła mu nowej zabawki
              5. Oczekujesz cudów jeśli liczysz na brak konfliktów w tak dużej społeczności, do której zaliczają się Hobbyści (w większości prze duże "H") o ogromnej rozpiętości wiekowej, o diametralnie różnych kierunkach wykształcenia, pochodzących z różnych subspołeczności, różniących się kulturą, wiarą, etosem, a przede wszystkim mających różne spojrzenie na hobby jakim jest akustyka.
              Tyle ode mnie - jeśli sądzisz, że poczuję się (jako administrator) winny temu, że na forum rodzą się czasem konflikty to się mylisz. Jako admin mogę jedynie (jest ku temu dobra okazja) wyrazić wdzięczność wszystkim aktywnym MODERATOROM forum, którzy czuwają nad tym by konflikty nie rosły do rangi wojen i nawet jeśli się pojawiają, by utrzymały się na poziomie merytorycznym. Pamiętajmy, że Moderatorzy to grupa osób poświęcających się dla społeczności DIYaudio całkowicie BEZINTERESOWNIE :!: Jeśli tak mają wyglądać podziękowania za włożoną pracę, trud, za zainwestowany czas tych ludzi w prowadzenie forum, jak to pokazał kolega dalex1 to ja właśnie takim userom dedykuje słowa naszego obecnego Prezydenta: "spieprzaj dziadu".

Skomentuj

Czaruję...
              X