Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Co się stało ze stroną PROTONSIL-a?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Ludzie... widać że nikt nie znał sytuacji tonsila przed zamknięciem. Produkcje zamknieto 30 kwietnia. Od tego czasu próbowali sprzedac te ktore im zostały, a byly to pojedyncze sztuki poszczególnych modeli. Łacznie coś w przedziale 100-200głosników - z tego interesowało by nas z 40, reszta to modele na wymiane do altusów czy tym podobne. Więc nie ma czego żałować tak na prawdę.
    Jechalbys po nie do wrzesni?

Skomentuj

Zamieszczone przez tomq88
      Jechalbys po nie do wrzesni?
      Na pewno znalazlaby sie osoba z forum ktora mieszka niedaleko, odebrala by wszystkie glosniki i rozeslala do nas... co za problem...

Skomentuj

Zamieszczone przez Maxi
        co za problem...
        taki że już dawno pewnie nic nie zostało...

Skomentuj

Zamieszczone przez csbiczek
          taki że już dawno pewnie nic nie zostało...
          No teraz to mozemy pisac i pisac na ten temat... po zawodach juz... niestety.

Skomentuj

Zamieszczone przez Maxi
            Na pewno znalazlaby sie osoba z forum ktora mieszka niedaleko, odebrala by wszystkie glosniki i rozeslala do nas... co za problem...
            ja bym pojechał, jestem z Poznania i pociągiem bym to załatwił w kilka godzin, byle by się ktoś na bilety zrzucił :P

Skomentuj

No ale ktoś kto o tym wiedział musiał by wczesniej powiedzieć... Wysyłałem maila w tej sprawie to mi przyszło że nie mozna znaleźć odbiorcy... Czyli wszystko już zlikwidowane...

Skomentuj

Kurde to jest jak stypa, tylko wódki brak :mrgreen: ubolewamy nad tonsilem, no ale panowie, bez przesady

Skomentuj

skoto tonsil juz nie istnieje to STX bedzie musial sie prezniej rozwijac zeby wyrobic z zaopartywaniem klientow tonsila :P

Skomentuj

Zamieszczone przez LightSound
                    ubolewamy nad tonsilem, no ale panowie, bez przesady
                    Sentyment to potężna rzecz :) A poza tym, jest nad czym ubolewać, naprawdę kawał historii polskiego sprzętu audio... Zobacz jak do dzisiejszego dnia ludzie reagują na słowo altus No a ostatnie konstrukcję (siesty) napawały optymizmem....

No dobra, kończe biadolić bo to i tak nic nie zmieni :)

Skomentuj

oto co mi napisał www.skleptonsil.pl
                      Firma została sprywatyzowana niebawem sie ukaże strona internetowa.
                      Z poważaniem
                      Sławomir Wieszczeciński

Skomentuj

a ja chciałem już pisać że tonsil znowu "zmartwychwstanie" :razz:

Skomentuj

Trup nam uciekł z kostnicy? Może to początek a nie koniec...

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
                            stawiam 10zl ze firma do konca przyszlego roku sie odrodzi :razz:
                            a nie mowilem :P

Skomentuj

mam tylko nadzieję, ze będa nowe konstrikcje a nie odgrzewane kotlety typu voyager czy space

Skomentuj

Sławomir Wieszczeciński
                                Ten cwaniak juz wielu kupujacym niezle w glowach namieszal, radze mu zbytnio nie ufac...

Skomentuj

Zdobędzie jakieś dokumentacje głośników, zamówi produkcję w Chinach, będzie sprzedawać jako www.skleptonsil.pl i nikt się nie kapnie :p

Skomentuj

Ja się właśnie tylko dziwie, dlaczego skoro etonsil i skleptonsil mieszcza się we wrześni dosłownie 3 i 4 ulice dalej, nie przenieśli tam swoich stanów magazynowych, a także firmy na tamto miejsce. Co prawda hala produkcyjna w tonisilu dość duża, a te sklepy małe, ale mogli wstrzymać produkcje, a rozpocząć wyprzedaż magazynów, szukając w tym czasie miejsca oraz sponsora na otwarcie produkcji.

Skomentuj

LightSound a czy ty sie wczoraj urodziles ? przyczytaj moze jeszcze raz te artykoly ...

co do Wieszczecińskiego ... hehe to tak samo jak z 20/80/2 z qts 0.7 sprzedawane przez tego posredniaka .....

TONSIL SIE DEFINITYWNIE NIE ODRODZI BO ZOSTALO WSZYSTKO WYPRZEDANE, ZAMKNIETE, TOTALNY KONIEC !

poczytajcie sobie cos "wiarygodnego" a nie plotki i obietnice handlarzy !

wszystko co niby bedzie "nastepca" nie ma juz nic wspolengo... nawet prawa do nazwy sa sprzedane ....

Skomentuj

podpinam sie ..

CO Z TYM STX-EM ********* ???

strona rozwalona przez kolejny tydzien, co nie wejde to działa zle ... ]
                                        dzwonie do nich co najmniej 3 razy dziennie i co ??? glucho ... tak mnie wkurzaja juz ..

a pozatym .. jak cos jest gowniane to upada w sensie no moze przesadzilem bo nie widzialem lepszego glosnika od gdn 30/120 ale ... no nie wiem nie wiem ; ) →

[ Komentarz dodany przez: Pawel S.: 2009-06-11, 23:29 ]
                                        a ostrzezenie pan chce? prosze sie kulturalniej wyrazac

Skomentuj

Zamieszczone przez Bartuś
                                          strona rozwalona przez kolejny tydzien, co nie wejde to działa zle ... ]
                                          Przez ostatni tydzień wchodziłem kilkukrotnie (dziś też) i wszystko działa :)
                                          Zamieszczone przez Bartuś
                                          bo nie widzialem lepszego glosnika od gdn 30/120
                                          To mało widziałeś

Skomentuj

Czaruję...
                                          X