Ludzie... widać że nikt nie znał sytuacji tonsila przed zamknięciem. Produkcje zamknieto 30 kwietnia. Od tego czasu próbowali sprzedac te ktore im zostały, a byly to pojedyncze sztuki poszczególnych modeli. Łacznie coś w przedziale 100-200głosników - z tego interesowało by nas z 40, reszta to modele na wymiane do altusów czy tym podobne. Więc nie ma czego żałować tak na prawdę.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Co się stało ze stroną PROTONSIL-a?
Collapse
X
-
Zamieszczone przez LightSoundubolewamy nad tonsilem, no ale panowie, bez przesadyNo a ostatnie konstrukcję (siesty) napawały optymizmem....
No dobra, kończe biadolić bo to i tak nic nie zmieni :)
Skomentuj
-
oto co mi napisał www.skleptonsil.pl
Firma została sprywatyzowana niebawem sie ukaże strona internetowa.
Z poważaniem
Sławomir Wieszczeciński
Skomentuj
-
Zdobędzie jakieś dokumentacje głośników, zamówi produkcję w Chinach, będzie sprzedawać jako www.skleptonsil.pl i nikt się nie kapnie :p
Skomentuj
-
Ja się właśnie tylko dziwie, dlaczego skoro etonsil i skleptonsil mieszcza się we wrześni dosłownie 3 i 4 ulice dalej, nie przenieśli tam swoich stanów magazynowych, a także firmy na tamto miejsce. Co prawda hala produkcyjna w tonisilu dość duża, a te sklepy małe, ale mogli wstrzymać produkcje, a rozpocząć wyprzedaż magazynów, szukając w tym czasie miejsca oraz sponsora na otwarcie produkcji.
Skomentuj
-
LightSound a czy ty sie wczoraj urodziles ? przyczytaj moze jeszcze raz te artykoly ...
co do Wieszczecińskiego ... hehe to tak samo jak z 20/80/2 z qts 0.7 sprzedawane przez tego posredniaka.....
TONSIL SIE DEFINITYWNIE NIE ODRODZI BO ZOSTALO WSZYSTKO WYPRZEDANE, ZAMKNIETE, TOTALNY KONIEC !
poczytajcie sobie cos "wiarygodnego" a nie plotki i obietnice handlarzy !
wszystko co niby bedzie "nastepca" nie ma juz nic wspolengo... nawet prawa do nazwy sa sprzedane ....
Skomentuj
-
podpinam sie ..
CO Z TYM STX-EM ********* ???
strona rozwalona przez kolejny tydzien, co nie wejde to działa zle ... ]
dzwonie do nich co najmniej 3 razy dziennie i co ??? glucho ... tak mnie wkurzaja juz ..
a pozatym .. jak cos jest gowniane to upada w sensie no moze przesadzilem bo nie widzialem lepszego glosnika od gdn 30/120 ale ... no nie wiem nie wiem ; ) →
[ Komentarz dodany przez: Pawel S.: 2009-06-11, 23:29 ]
a ostrzezenie pan chce? prosze sie kulturalniej wyrazac
Skomentuj
Skomentuj