Witam :) Mam pytanie ile jest chętnych osób na kity UniPreamp-a?
Płytki PCB składają się z :
PCB 1:
- Zasilacz +12V zasilanie przekaźników.
- Zasilacz 5V zasilanie LCD i części z AMTEGA 32 i dodatkowo filtr dolnoprzepustowy i górnoprzepustowy dla analizatora widma.
PCB 2:
- Zegar czasu rzeczywistego PCF8583
- Termometr 2xDS18B20
- Selektor 3 wejściowy
- RC5
- ISP
- Sterownik silniczka ALPS
- 2x LED zielona + czerwona
Stan czuwania:
Wyświetlana jest godzina, minuty i sekundy.
Stan aktywny:
Wyświetlana jest godzina, minuty, sekundy, termometr 2x, aktualne załączone wejście audio,
Stan wizualny
:
Analizator widma 24 słupki
Mogę się podjąć zakupu elementów elektronicznych, programowanie, uruchomienie kitu.
Co do programu Analizatora Widma nie jestem autorem tego programu. Jeśli dostanę zgodę na wstawienie programu analizatora do tego kitu to oczywiście będzie on dostępny w tym kicie
PCB -> Quester

Eh.. zapomniałem dopisać :( Układ działa jak narazie na konkretne kody pilota RC5. Może za ten czas jak już będzie większość zrobiona z kitem to napisze program dokładając budzik i nauke kodów RC5
Płytki PCB składają się z :
PCB 1:
- Zasilacz +12V zasilanie przekaźników.
- Zasilacz 5V zasilanie LCD i części z AMTEGA 32 i dodatkowo filtr dolnoprzepustowy i górnoprzepustowy dla analizatora widma.
PCB 2:
- Zegar czasu rzeczywistego PCF8583
- Termometr 2xDS18B20
- Selektor 3 wejściowy
- RC5
- ISP
- Sterownik silniczka ALPS
- 2x LED zielona + czerwona
Stan czuwania:
Wyświetlana jest godzina, minuty i sekundy.
Stan aktywny:
Wyświetlana jest godzina, minuty, sekundy, termometr 2x, aktualne załączone wejście audio,
Stan wizualny

Analizator widma 24 słupki
Mogę się podjąć zakupu elementów elektronicznych, programowanie, uruchomienie kitu.
Co do programu Analizatora Widma nie jestem autorem tego programu. Jeśli dostanę zgodę na wstawienie programu analizatora do tego kitu to oczywiście będzie on dostępny w tym kicie

PCB -> Quester

Eh.. zapomniałem dopisać :( Układ działa jak narazie na konkretne kody pilota RC5. Może za ten czas jak już będzie większość zrobiona z kitem to napisze program dokładając budzik i nauke kodów RC5

Skomentuj