Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Kontakt do Takero

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Kontakt do Takero

Witam

jeżeli ktoś ma jakiś kontakt do moderatora Takero prosiłbym o podesłanie go na PW gdyż ma sesje i jakoś ciężko go złapać na tych danych z forum, a zamówienie (opłacone zresztą 2 miesiace temu) jakoś nie może do mnei dotrzeć i nie moge go zbytnio ponaglić ani uzyskać żadnych innych informacji (tak wiem napisał że pomylił adresy i wysłał paczke ponownie ale nadal nie dociera;/).

Pozdrawiam

Z nim się skontaktować to jest cud, czasami wpadnie na 2-3 tygodnie na forum i jest dostępny, czasami niema go pół roku. Osobiście życzę powodzenia w kontakcie.

Skomentuj

Nie chcę nikogo oczerniać ale ja też miałem podobną sytuacje z użytkownikiem takero.. też pomylił adresy i paczka w końcu nie dotarła.. ale może to zbieg okoliczności

Skomentuj

c4meleon, no to raczej nie jest oczernianie skoro za coś płacisz i nie dostajesz to raczej w tym kraju nawet podlega to pod paragraf i tym bardziej powinieneś prędzej o tym napisać żeby admin mógł mu przy napisie moderator dorzucić nie kupować u niego. Fajne pocieszenie 250 w plecy no bajer;/

I nie oczerniam skan z paczki wysyła mi już drugi raz bo paczka idzie drugi raz i czekam już drugi miesiąc, a tak jak Michał K., pisał prędzej nei było problemu się z nim skontaktować można wybaczyć źle wpisał adres chwile trwa nim paczka wróci ale 2 miesiące to już bardziej oszustwo niż dokładanie kolejnych gratisów i wysyłanie paczki.

[ Dodano: 2009-07-08, 18:17 ]
        Panowie sukces dzisiaj dotarła paczka od Takero ;] kasa na cale szczescie nei przepadła jednak czas oczekiwania strasznie długi więc proponuje jak już brać od niego tylko i wyłącznie za pobraniem (ewentualnie 20zł na przesyłke można przelać).

[ Dodano: 2009-07-08, 18:36 ]
        Nawet dorzucił jakies 2 pary wysokotonówek małych i pare kostek w gratisie LM3886TF dwie sztuki do tego lm1876tf l4781ta lm4766tf lm2876tf lm3875tf 3x TDA2050 heh teraz to juz nawet nie wiem ktore chcialem;p duzo rzeczy teraz jako laik musze rozgrysc co to jest;p

Skomentuj

Czaruję...
        X