Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

UPS do komputera - byle tanio

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

orivaldi to nie polecil bym najgorszemu wrogowi ;p ...

swego czasu kupowalismy do sieci wiadomo cena skusiła....(jak buforowki jeszcze ciezko bylo kupic w normalnej cenie) ...dopóki AKU sie do zera nie rozladowal to nic sie sie nie działo, jak było migniecie to przełączał .. (aczkolwiek czas przełączenia to do tego podanego ma sie ni jak ..:/ )...no ale spełniał swoje zadanie GORZEJ jak rozładował się AKU i powróciło napiecie wtedy na wyjsciu pojawiał się impuls ponad 500V ..nie wiem czym spowodowany
    ależ sie wnerwiłem jak mi upaliło kilka impulsówek, dopiero po jakimś czasie to sprawdziłem ...
    reklamacja nic nie dała koleś po prostu powiedział ze nie widzi nic złego w jego działaniu ble ble ble...

jeszcze pal licho jak by to byl pojedynczy egzemplarz (wiadomo moze jakis dziwny bubel) ale mielismy ich kilkanascie i po pewnej sporej dłuzszej awarii w sieci energetyczniej jak sie wyladowly upsy to po powrocie napiecia 20 pare impulsówek poszło z dymem ...(juz mniej sie paliło bez tych upsów :/ )

szlak mnie tarfiał bo kupiłem je by chroniły zasilacze a tymczasem je...paliły

szrot i tyle ..

Skomentuj

bawolek, dzieki - bede omijal

Skomentuj

Ja dziś zobaczyłem coś ciekawego, gdy lutowałem na biurku miałem włączonego kompa zasilanie szło z tego samego co jest podłączony komp. Mam lutownice ppistoletową i gdy ją włączam lub wyłączam to na klawiaturze migają diody <wow> chyba też zainwestuje w UPS'a albo wezmę przedłużacz i będę brał prąd z innej fazy bo strach troche kurde ja pieprze po klawiaturze spaliła się tylko nie rozumiem dlaczego akurat klawiatura <mysli2> zasilacz pracuje niby stabilnie a tu takie coś ...

Skomentuj

Czaruję...
        X