Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Telewizory LCD...

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Telewizory LCD...

Witam Was!

Mam bardzo szybki interes... Mianowicie:

Do jutra mam czas do namysłu czy kupić LCD:

Sony Bravia KDL-46WE5 czy Sony Bravia KDL-46W5500.

Tak więc, do niedawna byłem zupełnie "zielony" w temacie telewizorów LCD. Moją domeną są monitory komputerowe. (Fotografia mnie zmusiła) Ale o telewizorach nie wiem nic w ząb...

Dzisiejszego dna wytestowałem Panasoniki, Sharpy, Soniaki, Philipsy i Samasungi.
    Wybrałem te dwa ze względu na reprodukcję szczegułów w czerniach oraz odwzorowanie barw. Jednak nie testowałem tego na filmach a na Zdjęciach. I teraz nie wiem jak się różne marki pod kątem FullHD vision, prezentują...

Tu moje pytanie: Kto ma takie modele niech pisze (jeśli chce i może) jakie mają plusy a jakie minusy. A kto ma coś innego i też jest wniebowzięty, tego też proszę o wpisanie Producenta, modelu i kilku słów opisu...

Ponadto, jeśli możecie coś powiedzieć o technologi Gorącej Katody HCFL lub o jakości korzystania z usług internetu na TV, proszę piszcie.

Był bym baaardzo wdzięczny za szybką reakcję posiadaczy i zorientowanych w temacie nowoczesnych telewizorków...

Kolego widzę że nikt nie odpisuje bo porównanie dwuch modeli tej samej marki nie jest łatwe więc radzę wejśc na jakieś forum które się zajmuje tymi rzeczami od siebie polecam forum http://forum.pcformat.pl/ tam odpowiednim dziale załóż temat być może uzyskasz fachową pomoc...

Skomentuj

kurde, weźcie słownik w ręce chłopaki, bo jak się czyta te błędy, to aż boli ;c

Skomentuj

Czaruję...
      X