Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Co tam słychać nowego ? :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Co tam słychać nowego ? :)

Witam wszystkich,
    nieco to nietypowy temat na forum, ale jakoś nie wpadłem na inny pomysł by przywitać się ze wszystkimi (mam nadzieję że jeszcze niektórzy mnie pamiętają
    Od jakiegoś czasu nie miałem czasu na zupełnie nic, a tym bardziej na forum, w pewnym wieku nadchodzi czas by pomyśleć o przyszłości , a przyjemności odstawić na plan dalszy. ]
    Teraz gdy resztę życia mam ustabilizowaną (nie , nie ożeniłem się :P) wróciła ze zdwojoną siłą chęć na hobby - więc jestem :)
    Mam nadzieję że dowiem się co się zmieniło przez moje "wakacje" w światku diy i na forum ? :)
    No i przede wszystkim - Witam Was wszystkich !

Siema siema! Na forum nic szczególnego raczej się nie działo, burzliwych tematów też raczej nie było, wszystko po staremu... Pojawiło się kilka nowych konstrukcji, były zamówienia na PCB do Uniampa i Syma i to chyba wsio z takich ciekawszych rzeczy :wink:

Skomentuj

Cieniutko - widzę że Paweł tylko na niecałe 2k postów mi odskoczył

csbiczek, no nie mów że nie było żadnej głośnikowej rewolucji ?

Skomentuj

No ostatnio szału nie ma, zbyt wiele osób się nie wyrywa z pokazywaniem swoich dzieł... Tak samo z zamówienia pcb do Uniampa było 33 osób chętnych, około 100 płytek poszło w świat a ani jeden gotowy Uni się nie pojawił na forum :sad: mój chyba będzie jako pierwszy, muszę tylko dokończyć preampa :mrgreen: Zerknij sobie w dział gotowych to zobaczysz że podczas Twojej nieobecności pojawiła się garstka konstrukcji...

Skomentuj

rewolucji moze nie, ale modny stal sie zestaw Troelsa 3way:
          http://www.troelsgravesen.dk/3WClassic.htm

Przejrzyj takero budowanie na ekranie i wszytko bedziesz wiedzial co sie dzialo przez ostatni czas :lol:

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123
            rewolucji moze nie, ale modny stal sie zestaw Troelsa 3way:
            http://www.troelsgravesen.dk/3WClassic.htm
            jakby to ładnie w podłogówki upakować to kto wie :P
            Ma to może ktoś z okolicy ?

Zamieszczone przez csbiczek
            Zerknij sobie w dział gotowych to zobaczysz że podczas Twojej nieobecności pojawiła się garstka konstrukcji...
            właśnie widzę, ale może sam coś wrzucę :P
            Mam ze dwie , trzy pary monitorków nigdzie nie opublikowanych wcześniej :P

[ Dodano: 2009-09-03, 13:10 ]
            Szkoda tylko że nie będę miał raczej czasu na budowę kolejnych :/
            Ale coś za coś , jak na razie nie narzekam

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
              właśnie widzę, ale może sam coś wrzucę :P
              Mam ze dwie , trzy pary monitorków nigdzie nie opublikowanych wcześniej :P
              czekamy z niecierpliwością :wink:

Skomentuj

Choć nie wykluczone że szybciej znajdą się na allegro , razem z dużą częścią mojego diy-owego dobytku gromadzonego przez parę lat - dosłownie :)
                Pokój się już mały robi, mimo że i tak przeniosłem się do większego niż ten w którym byłem do niedawna , a na zarabianie znalazłem inny sposób :)

Skomentuj

No takero pochwal sie to moze ja tez pojde w twoje slady hehehe Nie no ja nie narzekam na zarabianie no moze troszke :P nigdy za duzo kasiory )

Ja wlasnie skladam SUBA na VISATON TIW 250XS :)) to tak z moich nowosci moze cos z tego wyjdzie ))

Mi tez czasu brakowalo az w koncu wrocilem troche na forum ) tez nie mam juz 15 lat wiec zycie sie zmienilo :))) wiecej obowiazkow, inny tok myslenia ) no wszystko sie zmienia )

Skomentuj

Zamieszczone przez raffal81
                    no wszystko sie zmienia )
                    Myslenie sie zmienia, muzyka się zmienia, tylko pasja do diyaudio zostaje. Nawiązując do reklamy żywca :grin:

Skomentuj

No takero pochwal sie to moze ja tez pojde w twoje slady hehehe Nie no ja nie narzekam na zarabianie no moze troszke :P nigdy za duzo kasiory )
                      http://www.atelierresidence.pl/ zgadnij czyja firma to sprząta :cool:

Ja wlasnie skladam SUBA na VISATON TIW 250XS :) ) to tak z moich nowosci moze cos z tego wyjdzie ))
                      czym napędzasz ?

Zamieszczone przez jamess8
                      Myslenie sie zmienia, muzyka się zmienia, tylko pasja do diyaudio zostaje. Nawiązując do reklamy żywca :grin:
                      raczej ilość czasu ;D

Skomentuj

takero, nie gadaj za duzo pokaz swoj dobytek diy i co naklepales, ale juz ! :smile:

Skomentuj

np takie coś:

niezły bolid , nie ?
                          no i w kolorze lambo

[ Dodano: 2009-09-03, 14:28 ]
                          pady sam wkładam ! więc to prawie diy

[ Dodano: 2009-09-03, 14:29 ]
                          dolphin123, poszukam czegoś :P
                          Chwila ;]

Skomentuj

hehe :lol: czekamy na sprzet grajacy :smile:

Skomentuj

szukam zdjęć :P

z fazy składania, chwilowo niczego więcej nie mogę znaleźć :P

Skomentuj

TAKERO :

TO jakies alphardy ??? :)))

Suba Takero nap4edzam na razie wzmakiem IRKA 150/4ohm niestety za malo ale na razie bedzie sobie pogrywal )) nie jest tak zle ))

Jestem w kolejce do PANELU 180/8ohm wiec na pewno bedzie zmiana )) na razie musze przyznac ze TIW 250XS spisuje sie lepiej w kartonowej obudowie niz GDN 20/80/2 w pudle z MDF :P no moze troszke przesadzilem heheheh

Co do sprzatania budynkow, apartamentow, to mojego brata dziweczyna ma firme sprzatajaca, wlasnie zyja z takich duzych obiektow :)))) wiec domyslam sie co i jak :)))

Skomentuj

tak alphardy:) na alledrogo byly dobrze trafione

Skomentuj

Co do sprzatania budynkow, apartamentow, to mojego brata dziweczyna ma firme sprzatajaca, wlasnie zyja z takich duzych obiektow :) ))) wiec domyslam sie co i jak :) ))
                                    tylko takie dużę obiekty, sprzątnie prywatnie nie opłaca się tak bardzo i jest uciążliwe. Ogólnie nie jest źle, ale wydatki na początku są kosmiczne...
                                    Takie lambo kosztuje tyle co bardzo przyzwoity samochód :/

Zamieszczone przez dolphin123
                                    tak alphardy:) na alledrogo byly dobrze trafione
                                    i całkiem nieźle grają, nie wspominając o tym jak wyglądają :)

Skomentuj

no to pokazuj foty dalej :) musisz troche nadrobic :lol:

Skomentuj

a co byś chciał jeszcze zobaczyć ? :P

Skomentuj

Czaruję...
                                        X